Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks son 7 iş günü yükseliyor kallavi bir düzletme yapailir dikkatli olur
günaydın arkadaşlar
hatırlamakta fayda var diye önlere aldımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydınMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
erken kalkan erken yol alırmış mustik.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHacım bugün erkencisin ;) günaydin...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
aylık grafiğinde alcalan takoz gördüm bunda sanki... daha uzar mı ki?mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKRSAN gitti...380 maliyetli elimdeki senetleri bende 409 a sattim...
Yorum
-
acelen neydi.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKRSAN gitti...380 maliyetli elimdeki senetleri bende 409 a sattim...Mevlana der ki;
Yorum
-
sktas bir bakı verin..Mevlana der ki;
Yorum
-

Yorum