levent martı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
çay çorba köfte ne sitersen abim başımın üstünde yeterki sen gel.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay gelsin dostlar bol kazançlar..
cumanız mübarek olsun.
Teşekkür ederim abi,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçay çorba köfte ne sitersen abim başımın üstünde yeterki sen gel.
hşgeldin,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
artog ve orge ye bir plan çizelimmi abim. ilerleyen günler içinMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu millet nere kaybolmuş.Mevlana der ki;
Yorum
-
-
geçen gün bu grafiklerin formüllerinine bakmıştık,,,
basit olsun,
ama bişey olsun ve sen onu anlamaya çalış inan zor değil,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
egpro 520
test için yazmıştık hani“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedefim 300 orada el sıkışıp dostça ayrılırız
petkm 301
başka bier arzunuz
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
sistemin adı hiç önemli değil,
aynı araba gibi düşün,
bisiklette olur,
ayağını yerden kessin yeter,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum

Yorum