1,74 yolcudur abbas bağlasan durmaz, levent abi tsk ler
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
küheylan a benzettim de bir anlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralctl 353,
abi kız olduğu nerden biliyorsun,,,

belki de alınır,
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bereketli olsun abim,,,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,74 yolcudur abbas bağlasan durmaz, levent abi tsk ler
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir hikaye;
pinsuya sordum nasılsın diye,
çok yorgunum abi,
dedi bana...
eee dedim 401,
abi dedi 402 geçersen 408,
410 üzeri yokmu dedim,
cevap vermedi,sustu...
yorgundu,
gözleri ufka baktı...dün 11 31 de yazılan bir hikaye,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpınsu 427“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam, USAK sakin. Bi plan var mı?
teknik olarak 115/116 üzerinde yeni ufuklara yelken açar
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ABD’de haftalık işsizlik başvurularının düşmesi bekleniyor İşsizlik maaşlarından yararlanabilmek amacıyla 19 Ekim tarihine kadarki bir haftalık sürede
343 bin kişinin başvuruda bulunmuş olabileceği tahmin ediliyor. Veriler bugün 15:30’da (TSİ) açıklanacak.
ABD’de yeni konut satışlarının artması bekleniyor Ağustos ayında 421 bin olarak gerçekleşen yeni konut satışlarının Eylül ayında 425 bin olabileceği
tahmin ediliyor. veriler bugün 17:00’de (TSİ) açıklanacak.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Ford'dan ilginç otomobil!
Otomotiv devi şirket Ford'un geliştirdiği sistemle şoförü uyaracak..
Araç koltuğuna 6 elektrot yerleştiren Ford, kalp ritminde veya tansiyonunda değişiklik olursa, şoförü uyaracak. Şekeri düşen sürücüye sesli veya yazılı olarak “Kenara çek, biraz dinlen” diyecek olan yeni Mondeo ve S-Max’lar 2014’ün ikinci yarısında yollara çıkacak
Kaynak: Ford'dan ilginç otomobil! | Yenilik | Otomobil SayfasıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ekranım dondu çok işlem oluyor,yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn levent martı ihlas ne durumdadır ?
biraz bekleyelim,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
satranç hayat gibidir david," demişti babası. "her parçanın kendi işlevi vardır. bazıları zayıftır, bazıları ise güçlü. bazıları oyunun başında işe yarar, bazılarysa sonunda. ama kazanmak için hepsini kullanmak zorundasın. aynen hayatta olduğu gibi, satrançta da skor tutulmaz. on parçanı kaybedip, yine de kazanabilirsin oyunu. satrancın güzelliği budur işte. işler her an tersine dönebilir. kazanmak için yapman gereken tek şey tahtanın üzerindeki olası hamleleri ve anlamlarını iyi bilmek ve karşındakinin ne yapacağını kestirebilmek.
Olasılıksız, Adam Fawer“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum