Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hey gidi hey 4000 mesajı geçmişim,
yaz
yaz
nereye kadar,
kendine mi yazıyorsun,
Eyy Levent Martı,,,
aynaya bak ,
muhasebeni yap,
kendine gel,
nereye Levent im,
nereye abimm...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
yaz dostum bırakma ara verme
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"] seni zevkle izliyoruz vede yazdıklarndan emin ol yararlanıyoruz[/COLOR]
moral bozmaya gerek yoktur
hocam birde yazdıklarına iyi kötü yorum yazılsa daha fazla haz duyacağı kesin ama burda zor görünüyor
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bu arada buraları boşladım işe döndük ama işler yoğunlaştı büyük ihaleleri hazırlamak gerekiyor
zaman buldukça bakmaya çalışıyorum bir bakıyorum beş sayfa gitmiş okumadan sona geliyorum
beni şu aralar biraz madur görün boş bulundukca faydalı olmaya çalışacam
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
PENGD 2,22 geçer ve de üstü kapanışlar gelirse 3 lere doğru hızlı çıkış yapabilir
malum arsa hikayesi var .........
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
hocam birde yazdıklarına iyi kötü yorum yazılsa daha fazla haz duyacağı kesin ama burda zor görünüyor
yorumlarıda diğer üyeler yapacak
forumun aktif olması sizlerin elinde
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
hey gidi hey 4000 mesajı geçmişim,
yaz
yaz
nereye kadar,
kendine mi yazıyorsun,
Eyy Levent Martı,,,
aynaya bak ,
muhasebeni yap,
kendine gel,
nereye Levent im,
nereye abimm...
sizi izlemek büyük keyif teşekkürler...
arada kaybolsak da...dünya dönüyor...doğan,ölen,göç eden...hasta olan...çaresiz olan,çare arayan...
dünya dönüyor...
yaşam acı ve tatlı yanlarıyla sürüyor...
arada nefes almak gerekiyor...
dostlar arasında olmak insanın bir yanına iyi geliyor...diğer yanı acısa da,ağlasa da...
dünya dönüyor...
hayat sürüyor...
ömür tükeniyor...
yazın sn levent martı...
yazabildiğiniz sürece yazın...
kimbilir kime faydanız vardır...bilemezsiniz...
kimi bir fotoğraf
kimi bir müzik
kimi anılar...
dünya dönüyor...ömür tükeniyor...
saygılar...
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
sizi izlemek büyük keyif teşekkürler...
arada kaybolsak da...dünya dönüyor...doğan,ölen,göç eden...hasta olan...çaresiz olan,çare arayan...
dünya dönüyor...
yaşam acı ve tatlı yanlarıyla sürüyor...
arada nefes almak gerekiyor...
dostlar arasında olmak insanın bir yanına iyi geliyor...diğer yanı acısa da,ağlasa da...
dünya dönüyor...
hayat sürüyor...
ömür tükeniyor...
yazın sn levent martı...
yazabildiğiniz sürece yazın...
kimbilir kime faydanız vardır...bilemezsiniz...
kimi bir fotoğraf
kimi bir müzik
kimi anılar...
dünya dönüyor...ömür tükeniyor...
saygılar...
ne söylenebilir ki,,,
teşekkür,
çokça,
elleriniz dert görmesin...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum