komhl 333
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dün saat 13 47
bugün saat 10 04levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomhl 311
kritik yerde
altı sakat
317 ve 324
kritik yerler,
olursasa
zordur almak bizden kızı,,,
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomhl 333“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
-
okuyalım,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster‘Gözde’de yeni halka arz olacak
Murat Ülker, Ülker Bisküvi’de satılan hisseleri kastederek “Bu paraları ne yapacaksınız diye siz sormadan ben sorup yanıtlayayım: “Babamın bir tavsiyesi vardı, “Ben bugün varım, yarın olamayabilirim, elinizdeki paranın hesabını bilin. Bir düğüm atın bağlayın üzerine oturun” derdi. Biz de öyle yapıyoruz. Bundan sonra halka arz yapacak mıyız derseniz, henüz uzak olmasına rağmen herhalde ilk çalışma Gözde’de olacak. Şu anda Gözde’nin yüzde 85’i Yıldız Holding ve ailenin elinde. Biz şirketin halka açıklık payını yükseltmek istiyoruz” dedi.
yazının devamı ve tamamı
http://www.borsagundem.com/haber/is-...degilim/515946“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Günaydın martı hocam bu ara pek takip edemiyorum. Bazı özel işlerim var. Geçerken uğradım acaba levent hocam bir yazıcı ve doas planı yaparmı acep diyelevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreisim,
hoş geldiniz,
kayboldunuz,
hayırdır?
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
internet yeni geld, yahu ... ne yaptın levent hocam yine..
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
abim hoş geldin,sefalar getirdin,,,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinternet yeni geld, yahu ... ne yaptın levent hocam yine..

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın martı hocam bu ara pek takip edemiyorum. Bazı özel işlerim var. Geçerken uğradım acaba levent hocam bir yazıcı ve doas planı yaparmı acep diye

abim
işlerinde hayırlar,kolaylık ve güzellikler olsun...
yazıcıya yapmam(ortak olduğu üretim) özür dilerim...
doas endeksteki %2 gibi büyük yükselişlerin ertesi günü tek geçerim...
detaylar sonra olsun,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakenr örneğinden gidelim,
şöyle bir plan yapıyorum;
akenr 132,
1. adım:135 üzerinde 143-144 hedefleyebilir
2. adım: buradaki hareketleri önemli,geri gelmesini beklerim,
3. adım:eğer geri gelip144 üzerine geçerse 151-154 hedefleyebilir
şimdi düşünce olarak iki trade aralığım var,
izlerken oyun planım belli,
rakamları not aldım,
izleyelim,
nasıl olsa bedava,
bunu sanal olrak bir refleks haline getirip başarılı olursanız,
gerçekte de uygulanabilirsiniz,
aceleye gerek yok,
plan ve notlar hazır olmalı ilk önce,,,izliyorum,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakenr 142“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum