Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
abim sen arsanıda severdin eskiden varmı bir plan..
arsan 242
248-250 civarında gücünü test ederiz
arsan tekstil ama maraşın ve elazığın elektrik işi akedaşın,
akedaş ortaklarından biri arsandır....
bilanço dönemleri;oradan gelen ve konsolide kara yansıyan kar dikkat çekmektedir
abim arada sordu,
unutmadım,
ama geç kaldık,
daha gecikmeden cevap vereyim...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre, Aksaray İli Merkez İlçesi, Aksaray O.S.B. Genişleme Alanı içerisinde Brisa Bridgestone-Sabancı Lastik San. Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan “Brisa Aksaray Lastik Üretim Tesisi” projesi ile ilgili olarak Bakanlığa sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenerek uygun bulundu ve projeye ilişkin ÇED Süreci başladı
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum