DEVA 214 te güç testi yapmak isteyebilir
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
benim kağıda gelsin...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
uyduracaklar abim :dlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbfren planı uyar mıMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Comdo 4.47 burdan dönermiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hangisi yağmur hanımyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.youtube.com/watch?v=egHMbVrlu7E
benim kağıda gelsin...
söyleyinde güko kaldırsın kaadı
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
GEÇ BAKALIM DALGANI ABİradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangisi yağmur hanım
söyleyinde güko kaldırsın kaadı

Mevlana der ki;
Yorum
-
-
duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı günler bereketli olsunMevlamızdan acil şiflar dilerim,,,duranduran Nickli Üyeden Alıntıbenim saglıgım yerinde çok şükür
hasta olan bir dostumuzun kızı düğünde kafasına mermi çekirdegi
girdi onu ziyarete gittim kafa kemiyinde kalmiş 4 gündür yatıyor
allah sıhat versin
allah esirgesin cümlemizi“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
tuhaf bir şekild etüm topiklerde aynı şey olmuş
bana bakmayın ben dokunmadım diğer modlarda 11 den beri gelmemişler
sanırım sistemsel birşeyler
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
-

Ters Omuz Baş Omuz-Çıkış Formasyonu- oluşumu..İşlerlik kazanması için 80.500 geçilmeliZEYNEL BALCI - ACAR YATIRIM[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
Yorum