parsn 288
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
teşekkürler hepimize,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent abim tebriklerrr teşekkürler eline emeğine sağlıkkkkk
elimize,
yüreğimize,
,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Akenerji elektrik uretim a.s. / akenr [] sermaye piyasasi kurulu basvurusu 22.10.2013 10:47:47
sermaye piyasasi kurulu basvurusu
---------------------------------------------------------------------------------------------
adres miralay sefik bey sokak, ak han, no: 15, k: 3/4, gumussuyu, beyoglu/istanbul
telefon 212 - 2498282
faks 212 - 2497355
yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi telefon 212 - 2498282
yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi faks 212 - 2497355
yapilan aciklama guncelleme mi? Evet
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? Hayir
ozet bilgi sermaye piyasasi kurulu basvurusu...
---------------------------------------------------------------------------------------------
ilgili islem kst gecerlilik tarihi guncellemesi
mevcut kayitli sermaye tavani (tl) 1.500.000.000,00
talep edilen kayitli sermaye tavani gecerlilik tarihi 31.12.2018
spk basvuru tarihi 29.08.2013
sirketimiz kayitli sermaye tavani izninin 2018 yili sonuna kadar uzatilmasi ve sirketimiz esas sozlesmesi`nin `sirketin sermayesi` baslikli 7. Maddesinin tadil edilmesi icin gerekli izinlerin alinmasi amaci ile 29.08.2013 tarihinde sermaye piyasasi kurulu`na basvurulmustur.
|Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
uşak 1 11
112 herşeyi bitirir
veya başlatır“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abim brisada bir planın olurmu..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
abim,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim brisada bir planın olurmu..
5 48 de dikkatimi çekti
570 hedefleyebilir,,,
orada gücü test olur,
tabi esas test 586 dır...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
senin dikkatini çekmesi bile yeter abim saol..levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim,
5 48 de dikkatimi çekti
570 hedefleyebilir,,,
orada gücü test olur,
tabi esas test 586 dır...Mevlana der ki;
Yorum
-
-
Yorum