egcyh 061
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Djia 15378.45 -21.20 -0.14Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi o minik kuş cezalıradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterminik kuşlar bensiz içtiğini haber verdi
konuşma

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
slm. ılginız ıcın tesekkurler levent beylevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster207 üzerine geçer ve kalırsa bunu önemserim,,,
Yorum
-
ulan sen ne kartn muşsun be yırtsam yırtılmıyon satsam satılmıyo uyuz ettin beni... ::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
iyi akşamlar dostlar paylaşımlar için teşekkürler..Mevlana der ki;
Yorum
-
kartn 247 5 üzeri iyidirGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulan sen ne kartn muşsun be yırtsam yırtılmıyon satsam satılmıyo uyuz ettin beni... ::
))))))))“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
"neşet ertaş diye yazılır; neşe, dert, aşk diye okunur."
alıntı,güzelmiş...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Herkesin bir gideni vardır.
İçinden bir türlü uğurlayamadığı.
“— Turgut Uyar“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
"Değer" dediğiniz şey;
Layık olanda incili kaftan;
Layık olmayanda yamalı fistan gibi durur !
alıntı,güzelmiş...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum