Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hızlıtrader
    Aktif
    • 03 Nisan 2012
    • 334

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafeste de olsa,
    kuş kuştur,
    kanatları vardır,
    mutlaka uçar,
    imza l marti,

buna penguen kuşu da ( pengd ) dahilmi :d
    BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Yorum

• levent martı
      Kıdemli
      • 06 Eylül 2008
      • 4782

‘Gözde’de yeni halka arz olacak
      Murat Ülker, Ülker Bisküvi’de satılan hisseleri kastederek “Bu paraları ne yapacaksınız diye siz sormadan ben sorup yanıtlayayım: “Babamın bir tavsiyesi vardı, “Ben bugün varım, yarın olamayabilirim, elinizdeki paranın hesabını bilin. Bir düğüm atın bağlayın üzerine oturun” derdi. Biz de öyle yapıyoruz. Bundan sonra halka arz yapacak mıyız derseniz, henüz uzak olmasına rağmen herhalde ilk çalışma Gözde’de olacak. Şu anda Gözde’nin yüzde 85’i Yıldız Holding ve ailenin elinde. Biz şirketin halka açıklık payını yükseltmek istiyoruz” dedi.

yazının devamı ve tamamı
      http://www.borsagundem.com/haber/is-...degilim/515946
      “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• levent martı
        Kıdemli
        • 06 Eylül 2008
        • 4782

Temmuz ve ağustos ayı cari açık verilerine göre Türkiye’ye gelen 8 milyar dolara yakın kaynağı belirsiz paranın izi belli oldu

Bugünlerde Ankara kulislerinde konuşulan iddiaya göre kaynağı belirsiz para ne yastık altı ile varlık barışından ne de Suriye, İran ve Irak’tan. Rekor para, mevduata vergi getirildiği çin Güney Kıbrıs’tan çıkıp yeni adres arayan Rus oligarkların.

http://www.borsagundem.com/haber/par...n-geldi/515942

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Tüm dostlara huzur dolu bir bayram dilerim...
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• warworn
            BUĞRA
            • 05 Eylül 2009
            • 274

hayırlı bayramlar.....
            darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

Yorum

• duhafe
              Katılımcı
              • 19 Nisan 2008
              • 112

Hayırlı bayramlar Bayramımız milletimize ve müslüman alemine hayırlı olur inşallah...

Yorum

• sanverermis
                Tecrübeli
                • 16 Haziran 2009
                • 511

hayırlı bayramlar.........

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23831

tüm dostların kurban bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• kalekale17
                      Katılımcı
                      • 23 Mayıs 2012
                      • 111

hayırlı bayramlar, başta l.martı, radyolog ve güko olmak üzere tüm destekkçilere teşekkürler.

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

ABD şimdilik kurtuldu!
                        Kongre dün, borç limitini yükselterek ülkenin temerrüde düşmesini engellemek için olumlu adımlar attı. Senato’dan borç limitini 7 Şubat’a kadar erteleyen bir anlaşma çıktı. Ama114 gün sonra ABD’yi yeni bir borç limiti krizi bekliyor

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

Hayırlı bayramlar Levent hocam , hayırlı bayramlar arkadaslar

selamlar

Yorum

• levent martı
                            Kıdemli
                            • 06 Eylül 2008
                            • 4782

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, “Lojistik sektörünün iki devi Danimarkalı DSV ile masada” başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı.

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, “Lojistik sektörünün iki devi Danimarkalı DSV ile masada” başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı. Gürgenç'in açıklaması şöyle: "Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Balnak satın alması ile lojistik sektörünün lideri haline gelen Borusan Lojistik’in hisselerinin DSV tarafından satın alınması yönünde bir görüşme bulunmamaktadır. Borusan Lojistik önümüzdeki 10 yıl içinde dünyanın en büyük 10 kontrat şirketinden biri olmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Parlak bir gelecek vaat eden lojistik sektöründe şimdiden küresel bir güce sahip olan Borusan Lojistik iddiaların aksine organik büyüme stratejilerinin yanısıra kendisi satın almalar yoluyla da büyüme fırsatlarını değerlendiren bir konumdadır. DSV’nin Borusan Lojistik’in hisselerinin tamamını veya bir kısmını alması gibi bir durum söz konusu değildir."

Kaynak: Borusan: Satış yok ama satın alma olabilir - Ekonomi - Star Gazete http://haber.stargazete.com/ekonomi/...#ixzz2hyMFfbfB

Yorum

• levent martı
                              Kıdemli
                              • 06 Eylül 2008
                              • 4782

KOÇ bu sektörü bırakıyor

Koç Holding, 2000 yılında Şanlıurfa'da kurduğu Harranova çiftliğini kapatmaya hazırlanıyor. Koç, Tat Konserve aracılığı ile 12 bin dekarlık bir alanda üretim gerçekleştiriyordu.

http://www.borsagundem.com/haber/koc...rakiyor/516396

Yorum

• levent martı
                                Kıdemli
                                • 06 Eylül 2008
                                • 4782

Fed söylentileri doları geriletti

Dolar ABD'de borç tavanı tartışmalarının büyümeyi olumsuz etkileyeceği ve Fed'in bu nedenle teşviklere devam ederek azaltmayı erteleyeceği söylentileriyle euro karşısında bir ayın en dik düşüşünü kaydediyor.
                                Londra'da bulunan FxPro Group Ltd. şef ekonomisti Simon Smith, "Birkaç ay önce doların azaltma sayesinde yükselebileceği büyük bir ihtimal değildi fakat dinamikler oldukça dramatik bir şekilde değişti. Durum dolar için iyi değil. Açıkça görülüyor ki borç tavanı ve hükümet kapanmasıyla ilgili belirsizlikle sadece ertelendi. Önümüzdeki üç ay dolar için olumsuz" yorumunu yaptı.

Dolar euro karşısında yüzde 1 gerileyerek New York saati ile 11:20'de 1.3665 dolar olurken, erken saatlerde yüzde 1.1 kayıpla 18 Eylül'den bu yana en büyük gün içi düşüşü kaydetti. Aynı zamanda kur, 1.3682 dolara dokunarak 1 Şubat'tan bu yana en zayıf seviyeyi gördü. Dolar yen karşısında 99.01 yen ile 27 Eylül'den bu yana en güçlü seviyeye ulaşmasının ardından yine yüzde 1 zayıfladı ve 97.82 yen oldu. Dolar İsviçre frankı karşısında da yüzde 1.2 geriledi ve 90.29 santim oldu. Euro yen karşısında büyük bir değişiklik göstermeyerek 133.67 yen seviyesinden işlem gördü.

http://www.borsagundem.com/haber/fed...riletti/516412

Yorum

Working...
                                X

Debug Information