utpya adnac akfen yerine garfa 2 07 maliyet diğerlerinden 2 şer kademezarar + komisyon yani başabaşın biraz üstündeyim su an
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ne de olsa cemaatVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriflas cemaati ,kimsenin kaat almaya cesaret edemeyeceği günde kıpraşıyor
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
garfa 2 katına bile gider ...... ben sattığım için tabiki ... 1/5 atpet 2,52 denMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
bunu gönderdim sanıyorumlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremnis,ffkrl,finbn,flap,fmizp,froto,garfa,gents,goody,gusgr,hatek,,,
levent matının katkılarıyla... saol abimMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
size bayram erken geldisinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu gönderdim sanıyorum
levent matının katkılarıyla... saol abim
ne mutlu..
bu vesile ile hepinizin bayramını kutlarım...
sevdiklerinizle birlikte her gününüz bayram sevinci ile geçsin...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
son dakika alımları bayram sonrasına öncülük edebilir ... takip ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbazen ne diyorum biliyor musunuz,
yeni bir yer aç,
sade arsası olanlarla ilgilen,,,bunlardan netas arsa işi bitmişti,liste dışılevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpngd,
netas,
ateks,
vkgyo,
mutlu,
derim,
asuzu,
ilk aklıma gelenler,
temiz iş aile kasabı,,,
parsn ın pendikte arsası vardı diye biliyorum,,,
bilgilerimizi güncellemek gerek,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
son 3 seans 5dk göre sktas zamanı tavsiye değil elimi sürmem ..... sadece izliyorumMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
levent hocam eregliyide listeye ekleyebilirsiniz ama arsaya gerek yok ereğli için
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
iflas hisse hareketleri bayram sonrası artık kırılcağımızı gösterebilir .... ya işler yolunda onlar için yada malı yıkmak için ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
Yorum