Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yeni gördüm;
değerli dostlar çalışmışlar,
paylaştılar,
matriks bulunan dostlar deneyebilir,
gelişmek iyidir,
emek verenlere teşekkürlerimle,,,
120 dakikalık x30yvade grafiğinde sistem testerde olumlu sonuç üreten bi expert bu vobta sadece 120m de kullanılabilir özellikle belirtiyorum hisselerde daha farklı sonuçlar üretebiliyor stabil repaint yapmaz
al formülü
A:=rsi(rsi,rsi);
B:=rsi(rsi,rsi);
D:=rsi (rsi,rsi);
K:=If(A>50 and B>50 and D>50,1,0);
T:=If(A<50 and B<50 and D<50,1,0);
i:=Cum(K>1 and T>1)=1;
x:=BarsSince(i or k)<=BarsSince(i or t)=0;
X=0
sat formülü
A:=RSI(rsi,rsi);
B:=RSI(rsi,rsi);
D:=RSI(rsi,rsi);
K:=If(A>50 and B>50 and D>50,1,0);
T:=If(A<50 and B<50 and D<50,1,0);
i:=Cum(K>-14 and T>-14)=1;
x:=BarsSince(i or K)>=BarsSince(i or T)=0;
X=0
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Alıntı yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha E harfinde ve 28 hisse ismi saydım...z ye kadar epey var...bunlardan seçmece de yapılır..daha önceden takip edilen hisseler de var...bu kadar iyi ve prim yapan hisseler içinde bendeki hisse neden yapmaz:( işte asıl mesele bu
bilmek ...ya da...bilmemek...
4 tane yazacan gıttı gıttı gıtmedı gıtmedı 417 den 150 tane yazıp gıttımı aaa yazdım gıtmıs olmamalı...
haftaya ne olur bakalım
aslan
komhl
konya
clebı
stoplos yuzde 2 aşagısı ytd sahsı portfoydur al sat bırıktır tavsıyesı hıc degıldır acemıce yazılan dusunceerlerdır
burada yazdığım ''bendeki neden gitmez'' sorusu anlaşılamamış demek...
aylardır elimde tuttuğum, kafama göre aldığım ,düzeltmesi uzun süren hisse portföyümde.. burada yazılan onlarca hisse prim yapıyor...bilmek ve bilmemek diye sorarak kendimi yargılıyorum burada..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
pazartesi yarım gün işlem yapılacak...uzun bir tatilimiz var. bu esnada abd de neler olacak?yatırımcı yarım işlem gününde nasıl davranacak? hisse ile girmek istemeyen çok olacaktır diye düşünüyorum.
21 ekim pazartesi gününe kafa dinlemek en temizi...kafada bi milyon uçuşan düşünce,rakam,hisse,indikatör varken hayata dönmek ne kadar olası
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Adam sorar ;
Kaçınız Çıplaklıgınıza güvenmek yerine , karakterinize güvenecek kadar kadın sınız ?
-Kadın şu cevabı verir ;
Kaçınız çıplak bir bedeni sahiplenmek yerine , üstünü örtecek kadar Adam sınız ??
pazartesi yarım gün işlem yapılacak...uzun bir tatilimiz var. bu esnada abd de neler olacak?yatırımcı yarım işlem gününde nasıl davranacak? hisse ile girmek istemeyen çok olacaktır diye düşünüyorum.
21 ekim pazartesi gününe kafa dinlemek en temizi...kafada bi milyon uçuşan düşünce,rakam,hisse,indikatör varken hayata dönmek ne kadar olası
yarım gün de olsa,
antremanlı olmak,
ve kalmak önemlidir,
refleksler canlı olur,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum