sigortalandım 133 den
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn radyolog size inat mı tek lot işlem yapmıyorlar.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersigortalandım 133 den
Yorum
-
hehehehemesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn radyolog size inat mı tek lot işlem yapmıyorlar.
131 stop yaklaştıkça alımlar geleceğini düşünüyorum mesut hocam
bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı ve uzun yıllar dilerim
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
işler yoğun çoy şey kaçırdım bugün....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
otkar 70 vurmuşşş vaybe..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
226 üzerinde,tekrar bakalım...mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam ITTFH için ne dersiniz?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
mekan bugün güzel,
bulunan,
güzelleştiren,
ısıtanlara,
çok teşekkür ederim,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervestl 198,
2 üzerinde 208-209
hedefleyebilir,
geçerse tekrar bakalım,
yatırım tavsiyesi değildir....,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertezgel 203“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gubrf 15 25 üzeri
16 hedefleyebilir,
marj az abi,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertezgel 203
bu hangisi levent hocamDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bir kaç gün önce şöyle yazmıştım,mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam GENTS için ne dersiniz takip edilebilir gibi geldi bana.
pkart ve gentaşa plan lazım,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum