Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hoşkalın güzel insanlar her şey için teşekkürler sanırım tekrar görüşmemiz bir kaç ayı bulur önce bu borçların kapanması lazım bu hayatımın en kötü trade dönemiydi sebebi sadece benim sizlerde olmasanız zararım daha büyük olurdu tabi neresinden dönsek kar tekrar teşekkürler
hoşkalın güzel insanlar her şey için teşekkürler sanırım tekrar görüşmemiz bir kaç ayı bulur önce bu borçların kapanması lazım bu hayatımın en kötü trade dönemiydi sebebi sadece benim sizlerde olmasanız zararım daha büyük olurdu tabi neresinden dönsek kar tekrar teşekkürler
bu konunun üzerinde konuşulması gerekiyor,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
kaç kere dedik gidenin arkasindan koşma diye .
Yinede can sağolsun gerisi kolay.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
misal orge 412,
413 üzerinde 417 hedeflese de geri gelebilir,
bu sefer 414 üzerinde kalıp 427 hedefleyebilir,
425 üzerinde yorgan döşek yatabilir sıkıntısı az olur,
şimdi bunu yazdık,
benim yorumumdur,
kendime uyar hayata uymaz,
ama bu bir plandır ve beklentilerimi içerir,
senin planın var mı?
Yorum