galip abi enayi arıyo gbi;)
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Yorum
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdurdo yu hatırlatın arada,,,
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

241 üzeerinde diyelimmi levent hocamDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi oda olur,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster241 üzeerinde diyelimmi levent hocam
şöyle de yapabiliriz,
238 izle,
246 normal izle,
248 heyecanlı izle,
250 üzerinde kalırsa çay demle,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
şimdi erken not aldık sadece,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
geçen bolu beyi diyen olmuş muydu?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen bolu beyi diyen olmuş muydu?
bilemedik , hankısı buDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76 yı geçerse garan 86 denermi46 deniyo abiii nasil eymi:dgüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçemezde deneyemezde abi

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Güko demişti diye hatırlıyorum,,,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilemedik , hankısı bu
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
niye yazdın bunu konuş abim,,,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam olsun bolu beyine :
)
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum