Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
-
fener 31 80 geçebilse,orada durabilse“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
-
yaşar abi çay içmeye çağırdı yoldada parmak attı iyi mi ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Dax 8542.54 -13.35 -0.16Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaşar abi çay içmeye çağırdı yoldada parmak attı iyi mi ..

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomhl 311 ekranımda,,,
stop ve hedef ne olmalı levent hocamDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur. Farklı olan yürek ve niyettir".
M.Morgan“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
BSHEV : Borsa kotundan çıkma sürecinde asgari pay alım teklifi fiyatının 164,17 TL olduğu hesaplandı, pay alım teklifi fiyatı SPK'nın uygun görüşünden sonra kesinleşecek. Olağanüstü genel kurul toplantısı ise 04.11.2013’te yapılacak.Mevlana der ki;
Yorum
-
abi stop 309radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop ve hedef ne olmalı levent hocam
ama kısalar henüz dönmedi,
317 üzerinde olursasa
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Yorum
Yorum