Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:d:d:d.........güko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikiside tehlikeli rakamlar abim
bence adam açık açık ne etceğini yazmış :d
Yorum
-
-
abi normal derinlik olmadığından göremiyorsunuz,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben anlayamadım abim
alış ve satış işlemlerinde
ençok bu iki rakam yazılıyor,
bu toprağa ve insanımıza ayıp ediyorsunuz,
diyorum,
ama kime ne diyosun,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
4 44 4 50 gözde yaptım ülkeri görünce
bgn çorbanın suyunu hazırladık levent abim yarın malzme haftasonuna aç kalmayalaım ..
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
sanverermiş hemşerim tamam öylede burdan yine oralara kadar bıraktımı beni afakanlar basıyor
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
hey yavrum be kağıt arıyozzzzz
pınsu 4.50 olmuşşşşşMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
doğru yerden alındıysa salınmalarda karar vermek rahattır...yüksekten almış iseniz stoplayan yerlerde kararsızlıklarla beraber türlü hatalar ardarda gelir....sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanverermiş hemşerim tamam öylede burdan yine oralara kadar bıraktımı beni afakanlar basıyor
Yorum
-
-
-
mesela sizin gozde için beklentiniz e örnek verelim benim başka yerde hazırladığım grafik...4000-5720 arası...%35 lere kadar yükseliş var .......sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanverermiş hemşerim tamam öylede burdan yine oralara kadar bıraktımı beni afakanlar basıyor
Yorum
-
-
abim sen bu kartna neden bu kadar taktın gördüğün bildiyin bişe mi varlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkartn 243 5
sölede içim rahatlasın.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum