nerden söyledim ... plhoları stopladım ..
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertmsn
otkar
ne der abim bunlaraşimdilik dik duruyolarlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertmsn 552,
557 üzerinde
otkar 63 75,
63 50stopla üzeri takip edilelebilir,
65 25 geçtiğinde hızlanabilir,,,
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterptofs 461
465 üzerinde olursan kalırsan izlerim,
tamam mı,
ne eksik ne fazla,,,,,,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterofis e dikattt“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
396 - 08.10.2013 11:04:30 - KAP : ITTIFAK HOLDING A.S. / ITTFH [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 08.10.2013 11:04:25
Detay
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
KAP : ITTIFAK HOLDING A.S. / ITTFH [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 08.10.2013 11:04:25
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : FERIT PASA MAH.KULE CADDESI KULE PLAZA IS MERKEZI KAT:36 SELCUKLU/KONYA
TELEFON VE FAKS NO. : 0.332.221 39 99 - 221 39 66
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0.332.221 39 99 - 221 39 66
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : BAGLI ORTAKLIGIMIZ SEHA INSAAT MUH.MAD.TUR.SAN VE TIC. A.S.`NIN IHALE KAZANMASI
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR: OMURGA PARK GAYRIMENKUL YATIRIM A.S.TARAFINDAN KONYA ILI MERAM ILCESI KOZAGAC MEVKISINDE 27396 ADA,1 NO`LU PARSELDE KAYITLI 244.060,17 M2 YUZOLCUMUNE SAHIP ARSA ICIN YAPILAN IHALE,31.500.000 TL + KDV BEDELLE ITTIFAK HOLDING A.S.`NIN %99,97 ORANINDA BAGLI ORTAKLIGI OLAN SEHA INSAAT MUH.MAD.TUR.SAN VE TIC. A.S.TARAFINDAN KAZANILMISTIR.
---------------------------------------------------------------------------------------------Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
comdo takip eden var mı ?Mevlana der ki;
Yorum
-
344 yap be abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkartn 244
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
a comdo 442
b orge 412
c pkart 226
d thyao 776
e acsel 29 3
f,,,hiçbiri
sizce,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa 4
sana bir plan mı yapsam,
bi biskrem mi versem,,,bi biskremle ancak bu kadar,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa403
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
a,b,d abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera comdo 442
b orge 412
c pkart 226
d thyao 776
e acsel 29 3
f,,,hiçbiri
sizce,,,Mevlana der ki;
Yorum
-
ızocm ne der abimMevlana der ki;
Yorum
-
Yorum

Yorum