11.00 den ıntem aldım
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.24 den egser aldım..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.60 artoglar gitti.abv.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.29 egserler de gitti
saol abim..yavaşşşş yolllarr yaşşGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11.00 den ıntem aldım
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
önümüz bayram para lazım yola gitcem acelem ondan.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryavaşşşş yolllarr yaşş

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sitede problem mi var ? error verip duruyoMevlana der ki;
Yorum
-
-
-
pınsu

4.33 tebrikler abimMevlana der ki;
Yorum
-
bendede error veriyoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersitede problem mi var ? error verip duruyo
darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
öncelikle incelediklerim,,,[/QUOTE]
notlarımı karıştırayım,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşunlara da bakalım;
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster,,,
değerli dostlar,
değdiniz tellere,
indiniz derinlere
,,,
siz hep güzeldiniz,
siz hep güzelsiniz...
,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetrolcüleri izlemeye aldım,,,
ptofs,trcas,atpet,mepet,tuprs...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlardan misal mepet 218,
224 üzerinde,
olursa kalırsa
demlenir
çay olur,,,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdakika bir gol bir MEPET!
levent martı geldi
saygılarımla,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 239

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
yauuu ne mübarek adamsın levent hocam değdiğin uçuyor
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yorum