s.a levent hocam fmızp nasıl acaba bakarmısın
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
-
hava kapalı.. borsa yeşillensede biraz şenlensek ... borsayla işim yok gerçi levent hocam
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
kipa nın haberi,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSüpermarket devine Türkiye'den çık baskısı!
İngiliz Times gazetesi, Tesco Kipa'nın zarar eden Türkiye operasyonunu satabileceğini yazdı.
http://ekonomi.milliyet.com.tr/super...57/default.htm“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bu sabah ki anele haberi için abime teşekkür ve tebriklerimi sunarım,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende sabah fmızp aldım bekliyom bfren gittiiiiii nasippppperken inmişiz trenden..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfmızpleri verdim .abvMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
kağıt hareketli işlem görünce program kilitlendi,hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a levent hocam fmızp nasıl acaba bakarmısın
arada bakabilirim,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
erico haberini anlayamadım bağlı ortaklığı bedelli diyor yan bizdee mi bedelli girdi yine ?Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
33.60 abim ne dersin yola çıktımıMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
oo ağam hoşgeldinn.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın trader lar.
kazancınız bol olsun.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum