Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • levent martı
    Kıdemli
    • 06 Eylül 2008
    • 4782

Bu âdem dedikleri
    El ayakla baş değil
    Âdem manaya derler
    Suret ile kaş değil
    Âdem mana-yı mutlak
    Âdemdedir nutk-ı Hak
    Âdemden gafil olma
    Nefsi de serkeş değil
    Âdemdedir külli hâl
    İlm-ü hikmet güft-ü kal
    Âdem katında âlem
    Dane-i haşhaş değil…

Kaygusuz Abdal
    “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• levent martı
      Kıdemli
      • 06 Eylül 2008
      • 4782

,,,
      değerli dostlar,
      değdiniz tellere,
      indiniz derinlere
      ,,,
      siz hep güzeldiniz,
      siz hep güzelsiniz...
      ,,,

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11992

Ekonomistler ABD hükümetinin işleyemez halde olmasından değil, borç tavanı limitinin yükseltilmemesinin ülkede resesyon getireceğinden endişe ediyor.
        CNNMoney'de yayımlanan bir analizde, bu ayın sonunda Hazine Bakanlığı parasız kalmadan önce borç tavanı limiti yükseltilmezse yeni bir resesyonun önlenemez olduğu ifade edildi. Central Florida Üniversitesi Ekonomik Rekabet Enstitüsü Direktörü Sean Snaith, "Belirsizlik finans piyasalarını sarstı. Bütçe konusunda anlaşmazlıkların nedeni olan sermaye harcamaları kesintilerinin ekonomi üzerinde uzun vadeli etkisi olacak. ABD ekonomisinde resesyon kaçınılmaz olur" dedi.
        HAZİNE UYARDI
        Resesyon uyarıları sadece ekonomistlerden gelmedi. ABD Hazine Bakanlığı da borç tavanıyla ilgili olarak benzer uyarılarda bulundu. Haftaiçinde bir rapor yayımlayan bakanlık, borç tavanı limitinin yükseltilmemesi durumunda, bunun ekonomiye "felaket etkisi" yaratacağını ve 2008'de Lehman kriziyle yaşanan resesyondan daha derinin yaşanabileceğine işaret etti.
        'KEPENK KAPATMA DEĞİL BORÇ TAVANI RESESYON YARATIR'
        ABD'li banka Wells Fargo'nun ekonomistlerinden Sam Bullard, "Kısa ya da uzun vadeli 'kepenk kapatma' resesyon yaratmaz ama borç tavanı limiti yükseltilmezse, bunun önüne geçilemez etkileri olabilir" diye konuştu. Ekonomistler aynı zamanda borç tavanı limitinin yükseltilmemesinin sadece resesyon değil, dolarda güven kaybına, Hazine tahvillerinin faizlerinin yükselmesine ve hükümet harcamalarında büyük kesintilere neden olacağına da dikkat çekti.
        SONUÇLARI KÖTÜ OLUR
        Finansal danışmanlık şirketi Ameriprise Financial'ın analistlerinden Russell Price, "ABD hükümetinin borçlarını ödemeyez duruma düşmesinin ne gibi sonuçlar getireceğinden kimse emin değil ama herkesin bildiği bir şey var ki iyi şeyler doğurmaz"
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• warworn
          BUĞRA
          • 05 Eylül 2009
          • 274

cuma bjk almıştım 2.32 den umarım ptesi salı iyi pirim yapar
          darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

Yorum

• levent martı
            Kıdemli
            • 06 Eylül 2008
            • 4782

sa,hayırlı haftalar,,,

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11992

günaydın kolay gelsin.
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11992

Türk sermayeli mühendislik şirketi Anel, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Mashreq Bank ile 106 milyon dolarlık finansman paketi imzaladı. Sabah'ın haberine göre, kredi paketi Abu Dabi Havalimanı projesinin elektrik altyapısı için kullanılacak. Anel Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, "Bu havalimanı projesi, Abu Dabi'nin uluslararası alanda büyümesini sağlamak amacıyla Emirlik tarafından oluşturulan strateji kapsamında gerçekleştiriliyor. Yıllık 27 milyon yolcu kapasitesli terminal binası, 703 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olacak" dedi. 2017'de tamamlanması öngörülen havalimanının bölgeyi turizm merkezi haline getirmesi amaçlanıyor.

Etiketler
                Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                  Kıdemli
                  • 06 Eylül 2008
                  • 4782

petrolcüleri izlemeye aldım,,,
                  ptofs,trcas,atpet,mepet,tuprs...

Yorum

• levent martı
                    Kıdemli
                    • 06 Eylül 2008
                    • 4782

bunlardan misal mepet 218,
                    224 üzerinde,
                    olursa kalırsa
                    demlenir
                    çay olur,,,

Yorum

• levent martı
                      Kıdemli
                      • 06 Eylül 2008
                      • 4782

trcas 298,
                      3 üzeri olursa,kalırsa,,,

Yorum

• hızlıtrader
                        Aktif
                        • 03 Nisan 2012
                        • 334

s.a günaydınlar bol bereketli kazançlı haftalar dilerim
                        BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11992

Bist:
                          Abd`de butce tavaninin cozumu ile ilgili gelismeler yani sira fed’in bu ay sonunda yapacagi
                          aciklamalara odaklanan piyasalar, abd’de hukumetin calisamaz hale gelmesi sonrasi
                          aciklanmasi beklenen abd tarim disi istihdam verilerinin cuma gunu aciklanmamasi
                          nedeniyle yon bulmakta zorlandi. Haftanin son islem gununde 75.600 – 76.600 seviyeleri
                          arasinda dalgali bir seyir izleyen bist haftayi 63 puan dususle 76.207 seviyesinden
                          tamamladi. Abd hukumetinin borclanma limitinin dolacagi 17 ekim oncesinde henuz bir
                          anlasma saglanamazken, bu yondeki gelecek haber akisinin piyasalarin yonu uzerinde
                          belirleyici olacagini dusunuyoruz. Iceride bugun hazine’nin yapacagi ihaleleri ve buna bagli
                          olarak alternatif piyasalarin seyrini takip edecek olan piyasalarin asya borsalari ve abd vadeli
                          islemlerindeki asagi yonlu seyirlere paralel haftaya hafif saticili bir seyirle baslayacagini
                          sonrasinda avrupa borsalarinin seyrini de takip ederek dalgali bir seyir izleyecegini
                          dusunuyoruz.

Seker yatirim menkul degerler a.s.
                          Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11992

hiç ummazdım oldu sonbaharda
                            hediye gibi geldin hoşgeldin
                            seyirlik değil ömürlük olsun
                            dilerim bu defa bu son olsun
                            seyirlik değil ömürlük olsun
                            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11992

Teknik bakis
                              gune yatay baslayan ilk seansi da 76,100 uzerinde tamamlayan
                              bist, gunun ikinci yarisinda 76,000 seviyelerini asmaya calisti.
                              76,200-76,800 direnc araligina yukselen bist’de, kapanis 76,207
                              seviyesinden gerceklesti.
                              Yurt disi piyasalardaki satis baskili seyre paralel olarak gune saticili
                              baslamasini bekledigimiz bist’de, gunun genelinde 75,600-75,000
                              araligi korunmaya calisilacaktir. 75,000 seviyeleri kisa vadeli
                              poziyonlar icin stop olarak izlenmelidir. Gun icindeki haber akisina ve
                              yurt disi piyasalarin seyri de yakindan takip edilmelidir.

Seker yatirim menkul degerler a.s.

**raporun tamami ekteki dosyada bulunmaktadir***

* * *
                              u y a r i

burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
                              kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
                              tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili `yatirim danismanligi faaliyetine
                              ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig`
                              cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
                              etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
                              sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
                              edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
                              goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
                              tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
                              dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.

-matriks-
                              |
                              Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                                Kıdemli
                                • 06 Eylül 2008
                                • 4782

pinsu 410
                                408 üzeri güzel,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information