GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
27.09.13 de yazmıştı;levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftasonu;
araştırma yapılır
ve haberler dikkatlice taranır...
bilgiler mutfakta hazırlanır,
yemek listesi hazırlanır,
bizim paketler gibi...
rakamlar ve planlar olmadan,
iyi yemek olmaz,
yemekten kıl çıkar sonra,
yiyemezsin...
yemek yapacaktı, yapmayı da öğretseydi...bir plan, bir şiir...
bizimkisi mecbur kılmak değil... sitem edebiliriz sadece...
Yorum
-
-
sanver hocam hoş geldin nasılsınMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sağolasın ..iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo borsa işleriGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanver hocam hoş geldin nasılsın
Yorum
-
kendi çapımızda ufak tefek bişeler yapıyoz hocamsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolasın ..iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo borsa işleri
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
dagı naptın duruyomuGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkendi çapımızda ufak tefek bişeler yapıyoz hocam
Yorum
-
yok verelei çok oldu hocamsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdagı naptın duruyomuMevlana der ki;
Yorum
-
sende ne var neler takip ediyosun.Mevlana der ki;
Yorum
-
alctl......3380 den 3260 a kadar topladım..fullendim....banvt...maalt...sngyo...ake nr ayrıldımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende ne var neler takip ediyosun.
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben olsam bagfs eggub tercih ederdim abim
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende de onlar var hemi
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1460 çıktım GÜBRF işinden
nede olsa x50 kaaddı
abvgübreleri bende verdim radyolog abim nerdesin gelllllGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbereketi gör abim
ben devam ediyom sonun kadar mokoko
Mevlana der ki;
Yorum
-
üye sayımızzda konuk sayımızda düştüüüüüü nerde bu millettttt borsayımı bıraktı herkes yoksaaa :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
millet tradeyi bırakıp zararda olduğu hisselerde uzunculuğa dönmüş olabilirmi..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüye sayımızzda konuk sayımızda düştüüüüüü nerde bu millettttt borsayımı bıraktı herkes yoksaaa :
)
Yorum
-
bence bu adi adamlar milleti borsadan soğuttu hocam.sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermillet tradeyi bırakıp zararda olduğu hisselerde uzunculuğa dönmüş olabilirmi..Mevlana der ki;
Yorum
-
yürü be comdo bugnn zararını çıkarttır baana ..... utandır izmdc totoşunu
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum