kolay gelsin..
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
ne anlaşması abi..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereğer anlaşma olmazsa TSİ 07.00 de ABD hükümeti kadük olacakmışMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ABD deki bütçe vb görüşmeleriGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne anlaşması abi..
sen nerde yaşıyosun güko
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
angarada abi.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD deki bütçe vb görüşmeleri
sen nerde yaşıyosun güko

Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUBRF yapıştım dün güko 1440 dan
haberin olahade yürüyünnnnnnn boklar.. ::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben olsam bagfs eggub tercih ederdim abim
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
7.54 den bir lokma thyao aldım radyolog abiii yerse tabi
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
yemezse hemen verir çıkarımmMevlana der ki;
Yorum
-
bereketi gör abimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1460 çıktım GÜBRF işinden
nede olsa x50 kaaddı
abv
ben devam ediyom sonun kadar mokoko
Mevlana der ki;
Yorum
-
Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Kartonsan karton sanayi ve ticaret a.s. / kartn [] ozel durum aciklamasi (genel) 30.09.2013 16:27:23
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Prof. Dr. Bulent tarcan cad. Pak is merk. No:5 k:3 gayrettepe/besiktas/istanbul
telefon ve faks no. : Tel:0 212 273 20 00 fax:0 212 273 21 70
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel:0 212 273 20 00 (dahili:302) fax:0 212 273 21 64
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : 6362 sayili sermaye piyasasi kanunu, 6102 sayili turk ticaret kanunu ve ek mevzuatina uyumun gerceklestirilmesi amaciyla ana esas sozlesmenin 3`uncu maddesinin (n) bendinin iptal edilmesi, 12`inci maddesinin degistirilmesi, 28`inci ve 29`uncu maddesinin eklenmesine iliskin esas sozlesme tadiline karar verilmistir.
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimiz yonetim kurulu 30.09.2013 tarih ve yk/2013-19 sayili toplantisinda;
1) 6362 sayili sermaye piyasasi kanunu, 6102 sayili turk ticaret kanunu ve ek mevzuatina uyumun gerceklestirilmesi amaciyla sirket esas sozlesmesinin 3` uncu maddesinin (n) bendinin iptal edilmesi, 12`inci maddesinin degistirilmesi, 28` inci ve 29` uncu maddelerinin eklenmesine iliskin esas sozlesme degisikliklerinin, ekte gosterilen sekilde tadil edilmesine,
2) sirket esas sozlesmesinin tadil edilmesi ile ilgili olarak gerekli izinlerin alinmasi icin sermaye piyasasi kurulu`na, gumruk ve ticaret bakanligi`na basvuruda bulunulmasina, izinlerin alinmasini muteakip yasal islemlerin tamamlanmasina, esas sozlesme tadil tasarisi uzerinde sermaye piyasasi kurulu`nun isteyebilecegi duzeltmeleri yapilmasi ve soz konusu yasal islemler ile ilgili genel mudurlugun yetkilendirilmesine oy birligi ile karar vermistir.
--------------------------------------------------Mevlana der ki;
Yorum
-
satamadık ykgyo yu ... yeni girdim eve ahhh ahsinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30 70 fener aldım yarıı ile ... kalan yarısıda ykgyo ve kaplm hepsi su anki fiyatlardan ... birini karla satabilsem alka ve yazıc a bakıyorum hocam
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum