sinterklass Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ostim 4 52 inerse veririm.. ulan ostim seni satsam ne uyurdum beeee
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
radyolog hocam ayhan hocam(ayhan hocam beni mi aldım güko hocam yazmam lazımdı bu akdar uykusuzluğa affola) ...... destek lazımmı
Yorum
-
yahu Allahtan başbakan yok burda ... 'biz trade etmeyide sizden iyi biliriz' diyip ortalığı karıştırırdı
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam ayhan hocam ...... destek lazımmı
var tabbiii
GUBRF iel COMDO yu tavanlat
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
4 59 ostim verdim abiler ızmdc elde öğleden sornayı beklerMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
daghl cesaret edemedim fenere geldim hadi hayırlısı ben yatar umarım ızmdc tavan bozmaz iyi kazançlar 2. seans görüşmek üzereMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
öğlene kadar hareket olmazsa öğleden sonra ordayım hocamradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar tabbiii
GUBRF iel COMDO yu tavanlat

sktası sorduğum günü hatırlıyor musun
tabi senin sayende farkettik sağol varol yoksa hiç dikkat çekmemişti ama nasip değilmiş
Yorum
-
Yorum
-
ostim tavana gidicek olsa elin oğlu burda bu akdar bekletirmiydi ? izleyelim görelim sayın hocalarımMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
endeksin tadı yokkkkkkkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
maşallah 42 konuk var belki aralarında borsaya yeni heveslenmiş arkadaşlarda var yazdıklarımıza bakarak işlem yapmayın hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir sadece paylaşımdır seansa renk katmaktır..
mesela ben iyi bir trader ya da yatırımcı olsaydım hala % 40 zararda olmazdım iyi seanslarMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
garanda destek neresi aşağıda radyolog abiiiiiiiiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-

Yorum