kchol 972
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Maşallah diyelim hocam.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıllık faiz ne yav,
günlük 2,3 neyime yetmez,,,
Yorum
-
pozitif enerji,
yüksek konsantrasyon,
çok çalışma,
azim ve kararlılık,
kişisel gelişime müsait bünye,
bilgiye aç,
kitapa muhtaç,
şiirsel donanım,
estetik bakış,
önyargılardan uzak,
ve kalpsever
bana bunlarla gelin abiler,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
neyse,,,
cümleten hayırlı akşamlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
olmadı biz gidelim,
budur abi,
(enerjimi tükettim)
saygı ve sevgilerimle cümleten,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Şükriye Tutkun – Gücüm Yetene Kadar
ahh gunes buradada var taki batana kadar
yıldızlar yine parlar şafak atana kadar
bilsen şimdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim
uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar
gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı
rengi soldu sarardı sevip tutana kadar
ahh bir yağmurki dinmiyor
fener söndü yanmıyor
yüreğim dayanmıyor hasret bitene kadar“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
insan ne yapıyorsa kendi kendine ... fenerden % 10 un üzerinde aldım nasıl becerdiysem bugün fazlasıyla verdim ... % 70 polhodaydı onu bozmadan diğer kısmıyla trade yapsam yine bu akdar olmazdı ... e prensip belirleyip uymazsan kaybetmeye mahkumsun arkadaş ... gün sonu daha rezil ... tavandan hatek aldım ... birde tavanı bozmaz mı ... kaynar sular döküldü başımdan aşağı
... şansım varmış yine tavan oldu ... sabah ola hayrola diğer köyde topiğine baktım tavanda 40 küsür bin alıcı olduğunu söyleyen var .. bende dernlik yok göremiyorum .. umarım hatek yukarı giderde bi kısmını kurtarırız
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpozitif enerji,
yüksek konsantrasyon,
çok çalışma,
azim ve kararlılık,
kişisel gelişime müsait bünye,
bilgiye aç,
kitapa muhtaç,
şiirsel donanım,
estetik bakış,
önyargılardan uzak,
ve kalpsever
bana bunlarla gelin abiler,,,ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapımıza vuran değil, kalbimize vuran gelsin... diyorsun yani..
Çaya davet var, gitmek lazım... herkese teşekkürler....sa,hayırlı sabahlar,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmadı biz gidelim,
budur abi,
(enerjimi tükettim)
saygı ve sevgilerimle cümleten,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
s.a günaydınlar bol kazançşlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum