Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
76100/76150 gibi döndür yoksa 74 binler olur o da olmaz
abi birgünde 74-75 binden 80.000 giden borsadan ne ne bekliyosunn yav
çektiler bir günde yukarı şimdi yedire yedire indiriyolar aşağıııııııı ::))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Ajanslardan geçen habere göre Goodyear'ın kendi hisselerinde 100 milyon dolarlık alım yapacağı duyuruldu. Goodyear hisseleri Borsa İstanbul'da 56,75 TL'ye kadar yükseldi. Hisseler yüzde 4,32 primle 54,25 TL'den işlem görmeye devam ediyor. Goodyear'ın 5 sent temettü ödeyeceği de geçen haberler arasında.
NOT: Matriks veri dağıtım şirketinin yayınladığı haberde ''Goodyear kendi hisselerinde 100 milyon dolarlık alım yapacak'' haberi '' ABD'li Goodyaer kendi hisselerinde 100 milyon dolarlık alım yapacak'' şeklinde düzeltilmiştir.
iyi habermiş yeni okudum ...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Nasıl geçti habersiz
O güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu
Bazen içli bir şarkı
Her anımı eksizsiz
Dün gibi hatırlarım
Dudaklarımda tadı
İçimde durur aşkı
Hani o saçlarıma taç yaptığın çiçekler
Hani o güzel gözlü ceylanların pınarı
Hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler
Nasıl yakalamştık saçlarından baharı
Ben hala o günleri anarsam yaşıyorum
Sanki mutluluğumuz geri gelecek gibi
Hala güzelliğini kalbimde taşıyorum
Dalından koparılmış taze bir çiçek gibi
BUDUR ABİM
Mevlana der ki;
neyse,
karınca gel,
çalışmaya devam et,
tamam abi,
tarafın belli olsun...
e Cansever ne güzel demişti
gülmek,
eğer halk gülüyorsa,gülmektir,
onun bibi,
çaya devam,
hisseye devam,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen