afiyet olsun..
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
76895
planım;
bir-77300-77350 ye bir hareket beklerim
iki-77500 üzeri rahatlar yeni hedefler konuşabiliriz
üç-kıramazsa geri gelir 76473-75818-75300 desteklerimiz“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent hocam saygılar,inşallah hafif teper de biz de teperiz,dün yazdığım gibi benim beklentim 75 gapı,poz kapamaya devam yükselirken ağalar,zabahnan ilgilenemedim güzel tradeler vermiş,traderın hası vadelide belli olur,ilgilenmeyen de bulaşmasın zinharrrr
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
sağol abi,teşekkür ederim,,,VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam saygılar,inşallah hafif teper de biz de teperiz,dün yazdığım gibi benim beklentim 75 gapı,poz kapamaya devam yükselirken ağalar,zabahnan ilgilenemedim güzel tradeler vermiş,traderın hası vadelide belli olur,ilgilenmeyen de bulaşmasın zinharrrr

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent hocam pengd ve polho nasıl nereleri hedefleri bu 2 senedinBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam pengd ve polho nasıl nereleri hedefleri bu 2 senedinm21r1t1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolho 223,
226 yı geçerse...
235 üzerinde kalmasını önemserimnotlar burda,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamat 196
192 stop
205 üzerinde 225 hedefleyebilir,
225 üzerinde kalırsa yeni birşeyler yazabiliriz,,,
pengd 185
stop 180
188 ve 2 ara dirençleri
210 üzerinde kalırsa yeni birşeyler yazabiliriz
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tkfen 472
hareketli olsa da 482 üzeri önemli“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
teşekkürler levent hocamBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
tukas,lkmnh,eurom,ucak,vakko,vkgyo hreketli olabilirler,olmayabilirler,,,
nerde nasıl neden niçin
bakacağız,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gerel 154
156 üzerinde
162 trade imkanı varmı,
ne bilim abi,
ytd değil tabiki“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen