krsan 364...
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.36 ne oluyo abim takip edemdiğim için sordum.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
o rakam 370,,,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3,64'ü kıramıyor sanki levent hocam
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78 üzerinde olmayan her hareket feyktir
asıl yolculuk 76 800 e dir,
ordaki duruma tekrar bakarız,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76950 an itibari ile,,,
77-77100 civarı dengelenecek mi?
şu an için öyledir76657levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki ya aşağı kırarsa
o zaman 76 500
yani net ifade edersek,
yatay ve taban çalışması beklenmelidir,,,
nokta,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76200/76300 gibi değidrseler rahatlayacklar
azzz kaldı netekim oralarda tutunacakmı görmek lazımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolho 226 üzeri atamazsa geri gelir,
yatırım tavsiyesi değildir222levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolho 221“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
220 desteğine kadar tutuyorum ekran basındayım 220 kırılırsa satış kırılmazsa elde dursun ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
mutluyla yasar beraber oturup kalkıyolar sanırım ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
uğraşma borsa ile radyolog abim endekse basmaya geldim bileesin ha ::
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
mutgg 15 9levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratpet,comdo,kratl,ostim,mutgg,beyaz,ipeke
takip ederim
(yatırım tavsiyesi değildir)
16 30 üzerinde“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum