77175
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
-
peki ya aşağı kırarsalevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76950 an itibari ile,,,
77-77100 civarı dengelenecek mi?
şu an için öyledir
o zaman 76 500
yani net ifade edersek,
yatay ve taban çalışması beklenmelidir,,,
nokta,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Yarım kalan maçın Beşiktaş'a ilk faturası 53 milyon lira
Borsa İstanbul'da işlem gören Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ, dün yarım kalan derbi sonrasında güne yaklaşık yüzde 10 değer kaybıyla taban fiyattan başlayarak, toplam piyasa değeri 494,4 milyon liraya geriledi.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
s.a levent hocam samat ta 2,05 altında kapanış yapmadığı sürece sorun yok değilmidirBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
208-213 ve 223 önemli,hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a levent hocam samat ta 2,05 altında kapanış yapmadığı sürece sorun yok değilmidir
grafiklerde canlıdır abi,
bazen canlı,
bazen dağınık olabilirler,
arada kontrol edilmelidir,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
merhaba hoş geldin radyolog abiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşlar
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
4.36 ne oluyo abim takip edemdiğim için sordum.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercomdo 436Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum