dolar açısından bakalım 198,5i yukarı kırarsa... borsada levent hocamın su anki sarı çizgisi neredeyse aşağı kırar diyelim..
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke 522levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke 532levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke 538ipeke 560levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel kapadın,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
spk bu işlemleri kontrol etmeli .. nerdeee .... ipek kimin kozaa kimin spk kimin ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
denge nerde?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfener,ütpya,brova,mipaz,brova,bryat...açılışta hareketli olmasını beklediklerim...
belirli bir kıvama için izlerim...
(yatırım tavsiyesi değildir)“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
78 üzerinde olmayan her hareket feyktir
asıl yolculuk 76 800 e dir,
ordaki duruma tekrar bakarız,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abi,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran dengesimi hoca ? yakalayamadım ben ...
hafta içi
yabancı takas oranları ile endeks,
terazi nerde dengelenir diye sordum,
Zeynep aktaş milliyette dün yazdı aynı konuyu,
almazsa çıkmaz,
aynı kalırsa oraya ineriz,
budur,
,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
76950 an itibari ile,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78 üzerinde olmayan her hareket feyktir
asıl yolculuk 76 800 e dir,
ordaki duruma tekrar bakarız,,,
77-77100 civarı dengelenecek mi?
şu an için öyledir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Yorum