Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hoş geldiniz sayın m21r1t1 diğer köydeki başarılarınız devamını dilerim. Allah utandırmasın.m21r1t1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
abi,yarın bakalım,,,reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi geceler Levent hocam doas dün karı realize ettik 10,05 den bugün tekrar kademe kademe birazını yerine koydum grafikte bozulma varmı.
şimdi uykuya akalım...
cümleten hayırlı geceler,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
merhaba arkadaşlar kolay gelsin özledim sizleri.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Neden olmasın hocam zaten acelemiz yok iyi geceler allah rahatlık versin.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi,yarın bakalım,,,
şimdi uykuya akalım...
cümleten hayırlı geceler,
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Yorum
-
Hoş geldiniz sayın güko site kayıp ilanı verecekti kayoldunuz diye, inşallah aksi bişey olmamıştır.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşlar kolay gelsin özledim sizleri.
Yorum
-
yav hayat borsadan ibaret değil ki dinleneceksin gezeceksin tozacaksın hayatı dolu dolu yaşayacaksın borsa yerinde duruyo ama hayat durmuyo malesefreisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş geldiniz sayın güko site kayıp ilanı verecekti kayoldunuz diye, inşallah aksi bişey olmamıştır.

bizde gezdik tozduk yedik içtik geldikkkk kaybolmadık reisim
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Sefan olsun gükom yeterki gez toz illaki borsa herşey değil yeterli üzücü nedenlerden dolayı buradan uzak kalma anlamında demiştim.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav hayat borsadan ibaret değil ki dinleneceksin gezeceksin tozacaksın hayatı dolu dolu yaşayacaksın borsa yerinde duruyo ama hayat durmuyo malesef
bizde gezdik tozduk yedik içtik geldikkkk kaybolmadık reisim
Yorum
-
Hoşgeldin guko hocam ozlettin kendini çimento ve gubreler seni bekler
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
abi okudum gördümkü ki spor yapmaya başlamışsın.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUEFA'dan Trabzonspor'a şok!
UEFA’dan Trabzonspor’a kötü haber... UEFA Finansal Kontrol Kurulu, Bordo-Mavili ekibin UEFA Finansal Fair-Play kapsamında Avrupa Kupaları’nda bu sezonki gelirlerin askıya alındığını açıkladı.
http://skorer.milliyet.com.tr/uefa-d...14/default.htm
bu haber fazla etki etmez bence sıra bunada gelcek bence ama usta sensin ama
Mevlana der ki;
Yorum
-
ben giderken endesk düşüyordu
ben gittim endeks 15.000 bin artmışşşşşş
şimdi ben geri geldim endeks ne olurrrrr şimdiii
radyolog abim gelsin cevaplasın :::
))))))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
sa,
hayırlı sabahlar,
huzurlu bir gün olması dileği ile,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Stadın altından define mi çıktı?
Bedelli sermaye artırımı sinyaline rağmen yaşanan yükselişi borsacılar “Stadın altından ya define ya da petrol çıktı” esprisiyle açıklıyor
...medya neyi ne kadar anladı ki,borsa yı anlasın...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum