vadelide poz kapamalar hızlandı ona göre
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
okuyan ve yazanların gözlerine sağlık,
cümleten hayırlı akşamlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
samat 196levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercevap akşama olsa,,

192 stop
205 üzerinde 225 hedefleyebilir,
225 üzerinde kalırsa yeni birşeyler yazabiliriz,,,
pengd 185
stop 180
188 ve 2 ara dirençleri
210 üzerinde kalırsa yeni birşeyler yazabiliriz“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Balık yoktu bugün... birkaç kez martı meyletti oltayalevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
... sonra 5 tane flamingo uçtu denizin üzerinden... birkaç kuğu gördüm... ve pelikanlar çok büyüktü göle inebilmek için birkaç tur attılar gölün üstünde... ve yarın istanbula dönüş.... evi toparladık... ağaçlarımızı Allaha emanet ettik...haftaya bakacaz hisselere...
herkes için hayırlı olmuştur bu yükseliş umarım
tüm paylaşılanları okumak zevkti...
Yorum
-
ne güzel anlattın be abi,,,aklım balıkta kaldı,,,ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBalık yoktu bugün... birkaç kez martı meyletti oltaya
... sonra 5 tane flamingo uçtu denizin üzerinden... birkaç kuğu gördüm... ve pelikanlar çok büyüktü göle inebilmek için birkaç tur attılar gölün üstünde... ve yarın istanbula dönüş.... evi toparladık... ağaçlarımızı Allaha emanet ettik...haftaya bakacaz hisselere...
herkes için hayırlı olmuştur bu yükseliş umarım
tüm paylaşılanları okumak zevkti...
başka bir şey var aklımda ama küçük noktalar eksik...ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni takip edeceğin yol hakkında karar verebildinmi levent hocam? hangi hisseleri takibe alacağız?
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
su anki dolar fiyatını nasıl görüyoruz dersem ayıp etmiş olur muyum bu yasta ? merkez bankası verilerindede bulamadım eur/usd ye göre tahminden mi ibaret kalırMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Balık sevdası bu; gece yatırmaz, gündüz uyutmazlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne güzel anlattın be abi,,,aklım balıkta kaldı,,,
başka bir şey var aklımda ama küçük noktalar eksik...
...
eksikleri mutlaka tamamlarsın şüphe yok... mecburiyetin olmadığı bir konuda gönül vermek... balık tutmak gibi olsa gerek...
Yorum
-
USD/TRY 1,9603 +0,0095 +0,49% mesela investing comda bu veriyi bulabiliyorum ama bunun türkiyeden yayınlanan bir yeri yok mu ? dün basşlıklardan birinde gece saatlerinde bir arkadaş usd/try vermişti ama o mesajı şimdi bulamıyorumMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
hocam bu hisse konusu ... sabah sorduğunuz ..... bence imkb100 çok geniş .... liste küçüldükçe uzmanlık alanımızın artabilceğini düşündüm ... haber takibi habere göre hareketler akılda kalıcak şekilde fiyatları hatırlamaya kadar varabilir yani başarabilceğimizi düşünüyorumMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yorum
-
Bu çıkışın ardından bi soluklanmak gerkmez mi levent hocam ? yorulmadınız mı? ben balığa çıkmaktan yoruldumlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetas 756,
arge bölümüne...
uyku da geldi bedene... herkese hayırlı geceler, hayırlı rüyalar...
Yorum
Yorum