hocam şu brisaya bi bakar mısınız?
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Brisa 506general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam şu brisaya bi bakar mısınız?
üstte 518
stop 5“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
samat 2,07BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
samet 204
hayırlı olsun dostumuza...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
samat 2 nin üzerinde kalırsa nerleri görür levent hocamBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
unutmadım,,,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersktasda dün zarar ettim hala elimde ... birde emnıs var 5 dklarda sıkısması mevcut levent hocam sktasa bakabilir misn ? ayrıca anelt müjdesi var eğerli tabi ...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
samet 2,05 verdim 1,99 dan geri aldım maliyeti düşürdümBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
idgyo tavvan oldu 1,84BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Yorum