S.a. hayırlı günler, hayırlı kazançlar inşaallah
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hoşbulduk sayın abim. Şiirlerini özlemişim güzel abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağol abi,hoşgeldin,,,

Yorum
-
levent hocam idgyo 1,72 açtı inş yükselir maliyetime 1,96 geçer yakın zamandaBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
idgyo listeye girmişlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroylum,klbmo,ptofs,emkel,idgyo...BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
sktasda dün zarar ettim hala elimde ... birde emnıs var 5 dklarda sıkısması mevcut levent hocam sktasa bakabilir misn ? ayrıca anelt müjdesi var eğerli tabi ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
idgyo 1,78
samat 1,94BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
idgyo 1,82BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
sadece tepkilik ,hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam idgyo 1,72 açtı inş yükselir maliyetime 1,96 geçer yakın zamanda
planım yok henüz...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterplan
şuan 71 955
71575 üzerinde
kaldığımız müddetçe,,,
1.hedef 72550,
(bu arada yatay kaldığımız süre önemli)
geçilmesi durumunda
2. hedef 73 800
71575 kırılması durumunda aşağıda 70 750 beklentilerim arasında olur...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraçılışta veya kapanışta bir şey mi yapacaklar,,,72045levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72081“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroylum,klbmo,ptofs,emkel,idgyo...
Yorum
-
Yorum