mepet 202
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 196levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 194
197 üstünde
210 hedefleyebilirlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 2levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 202mepet 204levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 203“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
levent hocam menderes nasıl 0,47 / 0,48 şimdilerde
kısa da 0,55 ler dener miBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
menderesi de geçen düşüşte 64,000 endeks te 0,42 den aldımdı levent hocamBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
-
mndrs 047
049çok önemli
051 hedefler
şimdilik resim bu“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam menderes nasıl 0,47 / 0,48 şimdilerde
kısa da 0,55 ler dener mihızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermenderesi de geçen düşüşte 64,000 endeks te 0,42 den aldımdı levent hocam,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermndrs 047
049çok önemli
051 hedefler
şimdilik resim bu
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bu tur tamamdır,,,
nasıl durumlar?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
thyao 712,,,
Yusuf,