Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteras,
hoşgeldiniz,,,
nasip...
hoşbulduk hocam
evet herşey nasipBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
dolar 2,0840 ile rekor kırdı
bist 100 düşüş hızlanıyor gibi 66465 % - 0,75BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
levent martı hocam avgyo nasıl diplerde gibi orta vade alınır mıBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
ülkerin 10 80-10 85hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent martı hocam avgyo nasıl diplerde gibi orta vade alınır mı
te tutunma çabalarını
izlerim...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abi bu zamanda
kısa vade vur-kaç aralığı,
orta vade 1saat
uzun vade seanstır...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
kısacası ülker imi izle diyorsunlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülkerin 10 80-10 85
te tutunma çabalarını
izlerim...BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bu zamanda
kısa vade vur-kaç aralığı,
orta vade 1saat
uzun vade seanstır...
doğru diyorsunuz hocamBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
ne yapılabilir;
a) saman alevi formasyonu olanlara al-kaç taktiği
b)boynr,arif gibi olanlar bekle al-gir taktiği“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Siyah beyaz plan ne oldu hocam ?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülkerin 10 80-10 85
te tutunma çabalarını
izlerim...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiskevüt 10 80
11 05 üzerine atıp kalmalı ki,
iki laf edelim,
yoksa çoy yokbende,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülkerin 10 80-10 85
te tutunma çabalarını
izlerim...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspor hisselerini yazmam,
fakat,
siyah beyaz bir plan,
yapacağım...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçarşı 156
planımı yapıyorum...plan hazır,ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiyah beyaz plan ne oldu hocam ?
siyah!!!
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ondan önce arclk 988
yazdık izledik,
994 üzerindeki hareketlerini anlamlı bulur,beğenirim...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum