Levent hocam ucak'ta neden işlem yok?
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kap : Borsa istanbul a.s. / [ucak] pay sirasinin isleme acilmasi 04.09.2013 10:54:32general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam ucak'ta neden işlem yok?
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
kap : Borsa istanbul a.s. / [ucak] pay sirasinin isleme acilmasi 04.09.2013 10:54:32
***pay sirasinin isleme acilmasi***ucak*** ucak.e sirasi, sermaye piyasasi kurulu bildirimine iliskin olarak isiklar holding a.s.'den gelen aciklamanin kamuyu aydinlatma platformunda duyurulmus olmasi sebebiyle 11:15:00'te yeniden isleme acilacaktir. Ucak.e sirasinda 11:15:00-11:25:00 saatleri arasinda acilis seansi yapilacak ve sira, 11:30:00'dan itibaren yeniden isleme acilacaktir.***
---------------------------------------------------------------------------------------------“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
***UCAK***BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay Sırasının Geçici Olarak İşleme Kapatılması )
***UCAK***BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay Sırasının Geçici Olarak İşleme Kapatılması )
***Pay Sırasının Geçici Olarak İşleme Kapatılması*** Borsamıza 2. seans sonrasında iletilen ve KAP'ta 03/09/2013 tarihinde 17:32:04'te yayınlanan 03/09/2013 tarihli ve 84987595-245/91 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu bildirimine istinaden UCAK.E sırası, geçici olarak işleme kapatılmıştır.***
Tablo Başlığı
BIST
Yorum
-
67 088levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterattı attı,
atamadı saldı,
nereye;
1)67000
2)66450
kendi bilir,
kimi demli içer,
kimi açık,
kim bilir,
keyfi bilir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı
Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım
Dudaklarımda tuzun içimde durur aşkın
Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler
Hani o güzel gözlü ceylanların pınarı
Hani kuşlar ağaçlar
Binbir renkli çiçekler
Nasıl yakalamıştık saçlarından baharı
Ben hala o günleri anarsam yaşıyorum
Sanki mutluluğumuz geri gelecek gibi
Hala güzelliğini kalbimde taşıyorum
Dalından koparılmış beyaz bir çiçek gibi
Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler
Hani o güzel gözlü ceylanların pınarı
Hani kuşlar ağaçlar
Binbir renkli çiçekler
Nasıl yakalamıştık saçlarından baharı“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
boynr 698
hey gidi günler hey...
daha dün gibi...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hzndr 407,
sığ olmasan,
yine de,
incelemeye alalım mı???“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
hayırlı olsun,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLevent hocam ucak'ta neden işlem yok?
140...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Levent hocam demir çelik sektörü kaldıkça hzndr önü açık..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
yaz bitti:-( yağmur atıştırıyor megaköyde....
Pasifik Okyanusunda yüzün derken kışın değil yazın yüzülecek. Şu sıralar havaya bakarsak sonbahardan kışa geçer gibi.İlkbaharı bir görsek(a.mergen)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
endekste öğleden sonra bir şey yazabilirim....“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Bill Gates bir lokantaya gider ve çıkarken garsona 2$ bahşiş verir !
Garson der ki ; Dün oğlunuz geldi ve 100 $ bahşiş verdi, siz 2$ mı veriyorsunuz ?
Bill Gates; O bir milyarderin oğlu bense bir çiftçinin oğluyum.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum