67211
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66560
66550 üzerinde,
üzerinde,
üzerinde
67 400 hedefleyebilirlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66601levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66731levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66801levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67003levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66903
66666 ya kadar gelsen bile,
plan bozulmaz...
(altına geçme yeter)levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstopu 66700 e çekelimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66803
ne yapıcaksın,
karar ver,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66649
66580 destek olacak mı bakacağızözet öğleden sonra1levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmazsa 66,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstte,66800 üzerinde ancak rahatlarlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstte 1000
alltta 700 puanlık marj oluştu...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66825
çizgiler yumak oldu yavlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67037levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67121levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67175özet 2levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67229“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
SANA bir dua eden olsun,
SEN birine dua et!
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan.
SANA ummadık kapılar açan..
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır,
… SENİ böyle ayakta tutan…
Hz. Mevlâna“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Üstadım bu thyo bugün güşüşte gene destek direnç verebilirmisiniz.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİSC gene geçemedi 60 lıktaki direnci
hımmmm demeli....Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
birgün daha,
geçti,
sermayesinden ömrümüzün...
kulak duydu,
dil söyledi,
niyeti oldu mu gönlümüzün...
...
der giderim,
cümleten hayırlı akşamlar,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Dua larınızda hatırlanmak dileği ile,,,
Cumanız mübarek olsun...
Yorum
-
-
Erdem Başçı'ya 32 milyar Euro'luk piyango
'Dövizin belini kıracağız' diyen MB Başkanı Başçı'nın İsviçre'den gelecek 30 milyar Euro'ya güvendiği iddia edildi.
30 Ağustos 2013
Erdem Başçı'ya 32 milyar Euro'luk piyango Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, doların 2 lirayı aşması üzerine pazartesi günü “Yıl sonunda dolar 1.92 TL veya altında olmazsa gelin hesabını bana sorun” diyerek ‘doların belini kıracaklarını’ söyledi. Herkes Başçı’nın sihirli formülünü merak ederken Maliye Bakanlığı’ndan gelen haber elini rahatlatabilir. Habertürk gazetesinden Rahim Ak’ın haberine göre bir İtalyan şirketin yöneticilerinin Maliye Bakanlığı’na gelerek Türkiye ’deki Varlık Barışı’ndan yararlanmak istediği ortaya çıktı. Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre İtalyan şirketin getirmeyi taahhüt ettiği rakam, dudak uçuklatacak kadar büyük. Yetkililer İtalyan şirketin 30 milyar Euro’luk varlığını İsviçre'den Türkiye’ye getirmek istediğini dile getirirken, olayın oldukça uzun hikâyesi tarafımızdan teker teker doğrulandı.
Yorum
-
"Biz bağıracağız, birileri hiç duymayacak.
Hep aynı hikaye. Duyanlara selam olsun! ”
İsmet Özel“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
‘Türk ekonomisi durgunlaşıyor’
ABD’li kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) Orta ve Doğu Avrupa’da belediye borçlanmaları konulu raporunda Türkiye’nin ekonomisinin durgunlaştığı yorumunda bulundu
Yorum

Yorum