Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın Tuncer Şengöz hocam açıkladı.benim alternatifim ise 1/2 etiketi yerine 3/4 etiketi koymak.eğer 3/4 ise şu anda 5/3 veya 5/5 içindeyizdir.yani dibe çok yakın olabiliriz.62000-60000 aşağı kırılırsa benim alternatif çöpe gider.
Levent hocam, sen de de benim gibi bağımlı yazıyodu, biri kırmızı kurdale takmıs, çalıskan ilan etmiş te kim yapıyo bunları? tamam haklı biliyorum görüyorum bos konusanla , calısan ın farkını ama , bunları yapan kimki?
Levent hocam, sen de de benim gibi bağımlı yazıyodu, biri kırmızı kurdale takmıs, çalıskan ilan etmiş te kim yapıyo bunları? tamam haklı biliyorum görüyorum bos konusanla , calısan ın farkını ama , bunları yapan kimki?
selamlar
bu konuyu bilmiyorum,
yönetime mesaj ile ulaşıp sorabilirsiniz,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum