eric 314
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eric yazdım 3,20 giderse
aslan alıcamBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereric 312general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereric 313senin takibin süper abi...general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereric 314
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
15 16 da baraj var,,,tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereric yazdım 3,20 giderse
aslan alıcam“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin takibin süper abi...
3,10 aldım hepten iki kademeden de satılmazki inat beklicem
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
yürü be artoggggggg :::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
-
iyi sahip ol onlara abiiiiiiii...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz 219/220 den cebe koydum
hayırlısı bakalım
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
iyi akşamlar arakdaşalar . teşekkürler..Mevlana der ki;
Yorum
-
ERİCO daki 31. buradan değildir umarım ..............
Biz trakyalıyız...
Yorum
-
Yorum