Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bak hala bir şey olmadı demekki yaşıyoruz ............
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, AA Finans Masası'nda soruları yanıtlıyor. Başçı doların yıl sonu seviyesiyle ilgili tahminini de açıkladı.
İşte Başçı'nın açıklamalarından satırbaşları;
2013 için makro ekonomi konusunda sizin görüşleriniz nedir?
Ben enflasyondan başlayayım; raporumuzu resmen yayınladık. Bu tahminlerimizi muhtemel görüyoruz. Biz çok rahatız. Enflasyon dışındaki diğer faktörlerde sıkça tahmin vermek doğru değil. Büyüme için 4 gibi bir rakam öngürmüştür. Benim kişisel tahminim 3 ya da4 cari açıkta ise öngürülenden daha olumlu gelişmeler var. Yıl sonunda büyük ihtimalle enflasyon hedefimle uyumlu olan döviz kuru ortalama 1.92 civarındadır. Bu görürsek şaşırmalayalım.
ABD'lilerin gerçekçi kuru 2.5 TL!..
"2012 ve 2013'te parası en değerli ülke Türkiye" diyen ABD'li kuruluş, dolar için zaten yüksek olan tahminini daha da yükseltti...
Yorum