71931
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanalımız belli fakat yeni bir durum var...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterplan
şuan 71 955
71575 üzerinde
kaldığımız müddetçe,,,
1.hedef 72550,
(bu arada yatay kaldığımız süre önemli)
geçilmesi durumunda
2. hedef 73 800
71575 kırılması durumunda aşağıda 70 750 beklentilerim arasında olur...,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihtiyat
yazdım,
biri şunu yazmış:
merdivenlerden yavaş yavaş inmek ve merdivenlerden yavaş yavaş çıkmak. ileride yorulacağını bilmek, enerjiyi tasarruflu kullanmak.
https://eksisozluk.com/ihtiyat--141847
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
-
-
-
doas 830
geçen geçer,
geçemeyen geri gelir,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
thyao dan ve diğerlerinden indim...sabah iyi pirim verdiler....levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterthyao 712,,,
Yusuf,
abi nerdesin...?YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
dünden..gözde,göltaş...bugün..nugyo,komhl....geriy e kaldı uçak.....onuda havalandırırsak süper olacak...ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözde,göltaş,nugyo,komhl,uçak hala ucuz mu ne ......YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
zordur almak bizden kızı,
durumları başladı,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
güç azalmıştır,ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafik ne anlatıyor levent hocam? gücün azaldığını mı?
bundan sonra,,,
1-aşağı nereler belli
2-yatay kanal belli
3-yukarı zaten belli
beraber izliyoruz,ekran full hd,mis,çay demli,kurabiye henüz erken...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum