levent martı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi,ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam inme noktası neresidir ?
çok işlem gören senette ekran donuyor,
kilitleniyor,
arada ancak bakabiliyorum...
endekse göre korelasyon yapıyorum...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
Senle beraber olsak da sevgilim
Ayrılsakta, ölsek de bu yolda
Ömür boyu bağlansak da
Sevinsekte üzülsek de
Yalnızlık ömür boyu
Senle beraber olsakta sevgilim
Hiç görmesek birbirimizi, özlesek
Hep yalnızlık yavrum
Yalnızlık ömür boyu
Birden sen gelsen aklıma
Seni unutsam bazı bazı
Meraklansam gizlice,
Delice kıskansam seni
Hep yalnızlık var sonunda
Yalnızlık ömür boyu,
Hep yalnızlık var sonunda
Yalnızlık ömür boyu“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Sevmeyi öğrendiğin gün eksiğin kalmayacak.
Bilge Karasu“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruçak kalkıyor binmeyen kalmasın....diye bir anons duydum sanki......
Yorum
-
-
samat 1,92 / 1,94 arası alımlar geldiBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
samat derinlik verirmisin levent hocamBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
gözde....ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözde,göltaş,nugyo,komhl,uçak hala ucuz mu ne ......YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamat derinlik verirmisin levent hocam
Yorum
-
-
kırım henüz yok feyk bir hareket olabilir,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamet 188 stop
dikkat
en azından 192 üzerinde kalmalı...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkırım henüz yok feyk bir hareket olabilir,
dikkat
en azından 192 üzerinde kalmalı...
samet in tekniği güzel mi hocam grafiği ni eklermisin
normal şartlarda 6 ay gibi beklenirse aldığım seviyeye gelir mi maliyetim 2,32 civarlarındaBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum