levent martı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a levent martı hocam samat ve celebi için ne dersniz yukarı döndümü
şuan sıkıntı yok,
samet 194 üzerine atabilirse hızlanır,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarsn 091
092 üzerinde
sadece çorbalık olur...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarsn 097

Yorum
-
thyao bakamıyorum,ekran kilitleniyor...ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevet hocam,thyao(6.56) dan inip uçağa(1.38) binmek zamanı gelmiş olabilirmi ?
birazdan,inş...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterthyao bakamıyorum,ekran kilitleniyor...
birazdan,inş...
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
141 üzerinde tepki,ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevet hocam,thyao(6.56) dan inip uçağa(1.38) binmek zamanı gelmiş olabilirmi ?
151 üzerinde kalırsa trend olur,,,
Yorum
-
yatas 086
087 önemli desem az olur
çook önemli“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Birçok kez bir dokunuşun, bir gülümsemenin, bir kelimenin, dinleyen bir kulağın, içten söylenmiş güzel bir sözün ya da değer veren en ufak bir davranışın gücünü küçümseriz. Bunların hepsinin hayatımızı değiştirme potansiyeli var..
Leo Buscaglia“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
uymadı ama uysada,uymasada....levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirçok kez bir dokunuşun, bir gülümsemenin, bir kelimenin, dinleyen bir kulağın, içten söylenmiş güzel bir sözün ya da değer veren en ufak bir davranışın gücünü küçümseriz. Bunların hepsinin hayatımızı değiştirme potansiyeli var..Leo Buscaglia
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevet hocam,thyao(6.56) dan inip uçağa(1.38) binmek zamanı gelmiş olabilirmi ?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster141 üzerinde tepki,
151 üzerinde kalırsa trend olur,,,
Lan bende THYAO ne zaman 1,38 geldi diyorum allah iyiliğinizi versin

UÇAK kadar
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLan bende THYAO ne zaman 1,38 geldi diyorum allah iyiliğinizi versin

UÇAK kadar

Yorum
-
hayat kısa
kuşlar uçuyor
Cemal Süreya“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-

Yorum