Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydın .Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
gün içinde garanı 8.60 kadar çıkarıyolar akşam kapanışa doğru 8.40 lara geri çekiyolar iyi iş buldular .
ben sıkıldım ve çekildim kenara ne halleri varsa görsünler.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ellerinden öptüm abimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAR lı ELL ler vardır
kışın güzel olur zirvelerleri KAR la kaplı dağların
Mevlana der ki;
Yorum
-
4.00 de İdİ abİ sen bakana kaĞit 4.38 gelmİŞ :gÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi şu pinsu yada bir bakıver . çok sığ ama
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
HERKESİ KENDİLERİ GİBİ ZANNEDEN 2 ZEKASIZ DEVLET KURUMUNDAN BİRBİRLERİYLE YARIŞAN ZEKASIZLIK AÇIKLAMALARI
BUGÜN, KILIÇDAROĞLU'NUN BİNDİĞİ İSTANBUL - ANKARA THY UÇAĞININ 2 SAAT GECİKMELİ OLARAK KALKMASI KONUSUYLA İLGİLİ YAPILAN İKİ RESMİ AÇIKLAMA! ESİNTİSİZ BOĞUCU BİR GÜNDE TERS RÜZGAR NE OLA Kİ? SİZCE HANGİSİ DOĞRU YA DA DOĞRU NE?
THY'DEN AÇIKLAMA
THY yetkilileri, "TK-2154 sefer sayılı İstanbul'dan Ankara'ya gidecek olan uçağımız saat 14:10'da kapısını kapatarak pist başına hareket etti. Bu sırada beklerken çıkan ters rüzgar nedeniyle uçağımız başka bir pistte yöneltildi. Burada piste sıraya giren uçak sıraya girdi. Bu nedende dolayı uçağımız saat:16.10'da Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı" dedi.
DHMİ'DEN FARKLI AÇIKLAMA
DHMİ yetkilileri ise, "Uçak yakıt sorunu nedeniyle yaklaşık 2 saatlik rötar yaşamıştır. TK-2154 sefer sayılı İstanbul Ankara seferi Atatürk Havalimanı'ndan sorunsuz şekilde kalkmıştır" ifadesini kullandı.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GEZİ YILDÖNÜMÜ ÜZERİNE...
bu BOŞADAM ve ŞÜREKASI yine yeniden TAKSİM E ve diğer
BÜYÜK İLLERDEKİ meydanlara çıkan yolları kapatacaklardır bu DESTAN :P yaratan manyakların elllerinde TOMA ,yakın akrabası.:P AKREP YENGEÇ..
bu isiktiminin destnaını YARATMIŞ :P yada yaratmakla KOŞULLANMIŞ ( PRİM /MRİM... yani fazladan para yaww kıvırma BOŞADAM )
demem odurki
AMAN HA AMAN araya mutlaka ŞİT/BİT/HÜLOĞĞĞ tayfası katılacaktır bu PİÇLER SİZLERİ SANKİ SİLAH KULLANMIŞ GİBİ GÖSTERECEK/GÖSTERMEK İSTEYECEKTİR
AMAN DİKKAT EDİN sağınıda solunuzda elini beline /diline/meline atan ......... görürseniz .....
ULAN POLİSE İHBAR EDİN DİYCEM AMA
neyseee yawwww
DİKKATLİ OLUN DOSTLARDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
teheye denen pislik kurum beni antalyada 1 kez uçağa almadı,1 kez de 3 uçağını 4 saat rötarla 7 de kaldırdı,yine rüzgar yalanlarını atmışlardı,işin ilginç tarafı itne halkımız itiraz etmediği gibi uçaktan inerken'neyse sağ salim indik,geç olsun sorunsuz olsun'gibisinden cümleler sarfediyordu,bu milletin ...........radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHERKESİ KENDİLERİ GİBİ ZANNEDEN 2 ZEKASIZ DEVLET KURUMUNDAN BİRBİRLERİYLE YARIŞAN ZEKASIZLIK AÇIKLAMALARI
BUGÜN, KILIÇDAROĞLU'NUN BİNDİĞİ İSTANBUL - ANKARA THY UÇAĞININ 2 SAAT GECİKMELİ OLARAK KALKMASI KONUSUYLA İLGİLİ YAPILAN İKİ RESMİ AÇIKLAMA! ESİNTİSİZ BOĞUCU BİR GÜNDE TERS RÜZGAR NE OLA Kİ? SİZCE HANGİSİ DOĞRU YA DA DOĞRU NE?
THY'DEN AÇIKLAMA
THY yetkilileri, "TK-2154 sefer sayılı İstanbul'dan Ankara'ya gidecek olan uçağımız saat 14:10'da kapısını kapatarak pist başına hareket etti. Bu sırada beklerken çıkan ters rüzgar nedeniyle uçağımız başka bir pistte yöneltildi. Burada piste sıraya giren uçak sıraya girdi. Bu nedende dolayı uçağımız saat:16.10'da Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı" dedi.
DHMİ'DEN FARKLI AÇIKLAMA
DHMİ yetkilileri ise, "Uçak yakıt sorunu nedeniyle yaklaşık 2 saatlik rötar yaşamıştır. TK-2154 sefer sayılı İstanbul Ankara seferi Atatürk Havalimanı'ndan sorunsuz şekilde kalkmıştır" ifadesini kullandı.
uçak rötar yapınca sandviç-cola ikram ediyorlarmış ,alın .... ....sokun dedim yemedim,bir baktım millet yamulmuş mutlu mesut yeyor
kaale alıp açıklama bile yapmıyorlar,görevli yok o aprondan başka aprona geziyoruz
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
günaydınMevlana der ki;
Yorum
-
endeks 80 geldi abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortalık çok sessiz hayırdır
biz ürktükçe borsa yukarı gidiyo ondan sessiziz.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum