brsan baktın mı abi.
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
abi iyi akşamlar ben kaçtım.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
MUHARREM İNCE'den TAYYİP'in YALOVA PALAVRALARI!
"Başbakan Erdoğan Yalova’daki konuşmasında palavralarını sıraladı:
Birinci palavrası hiçbir zaman AKP bir oy fark ile seçimi kazanmadı. Tek bir mazbata verildi o da CHP’li Vefa Salman’a…
İkinci palavrası hile yapıldı diyor. Aslında söylediği doğru ancak hileyi yapan biz değil onlardı. Kendilerinin sandık görevlisini de biz belirleyecek değiliz. Zihinsel engelli kişi oy kullandı diye iptal edildi. Bir diğeri de meclis üyesinin yeğeninin kullandığı oy iptal gerekçesi oldu…
Üçüncü palavrası ‘Yalova’yı deprem enkazının altından biz kurtardık’ diyor. Buna inanan bir Yalovalı varsa cumhuriyet meydanında takla atacağım. Bu kadar büyük palavra ayıptır günahtır. Depremin üzerinden üç sene geçmiştir ne yapmıştır? Hiçbir şey. Bir şey yaptılar o da deprem vergilerini almaya devam ettiler.
Bir başbakanın alt-üst geçit sözü vermesini, pazar yerinin üstünü kapatacağız demesini, ağız diş sağlığı için bina kiraladıklarını bile söylemesini anlamak mümkün değil. Bir başbakanın bu kadar küçüldüğünü ilk kez görüyorum. Bu kadar küçülen Cumhuriyet tarihindeki ilk başbakandır.
Başbakanın mitingini yüksek bir binadan izledim. Bursa ve Kocaeli’nden gelen otobüslere özel park alanı yaptılar. 500 otobüslük park alanı yaptılar. İstanbul’dan gelen büyük tekneler kuyrukta bekledi iskeleye yanaşmak için…Yalovalılar aşırı insan geleceği için sokağa çıkmamıştı."DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula gardaş bişe diyon gidiyon dur hele bir faiz inerse ne olur dolar borsa ondan biraz bahset anlat hemen gitme

bilmem
Yorum
-
GÜNAYDIN DOSTLAR...
Bugüne ülkenin durumunu çok güzel özetlediğini düşündüğüm bir fıkrayla başlamak istiyorum:
Üç ihtiyar hafıza testi yaptırmak için doktora gider.Doktor ilkine "üç kere üç kaç eder?" diye sorar..
"285" der adam.
Doktor endişeyle ikinciye döner:"Üç kere üç?"
"Pazartesi!" diye bağırır ikinci ihtiyar.
Doktor iyice endişelenir ve üçüncü ihtiyara döner:"Peki size de bir soralım.Üç kere üç kaç eder?"
"Dokuz" der üçüncü ihtiyar.
"Harika!" der doktor."Nasıl buldunuz bakalım."
"Çok kolay" der adam."Pazartesiden 285 çıkardım."DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bilende bildiğinden değil öle miradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜNAYDIN DOSTLAR...
Bugüne ülkenin durumunu çok güzel özetlediğini düşündüğüm bir fıkrayla başlamak istiyorum:
Üç ihtiyar hafıza testi yaptırmak için doktora gider.Doktor ilkine "üç kere üç kaç eder?" diye sorar..
"285" der adam.
Doktor endişeyle ikinciye döner:"Üç kere üç?"
"Pazartesi!" diye bağırır ikinci ihtiyar.
Doktor iyice endişelenir ve üçüncü ihtiyara döner:"Peki size de bir soralım.Üç kere üç kaç eder?"
"Dokuz" der üçüncü ihtiyar.
"Harika!" der doktor."Nasıl buldunuz bakalım."
"Çok kolay" der adam."Pazartesiden 285 çıkardım."
ben anlamışmıyım...
Yorum
-
günaydın.Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi şu pinsu yada bir bakıver . çok sığ amaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrsan
otkar
bryat
ekmek çıkar gibi bunlardan radyolog abi.
bi bak isterseniyi gidiyolar..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrsan baktın mı abi.Mevlana der ki;
Yorum

Yorum