biraz SAF lık yapmak için denemelik aldım ilk seans 89 dan
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
06 Mayıs 2014 Borsa İstanbul'un piyasa değeri açısından ilk 20 şirketi şöyle sıralandı:
GARANTI BANKASI 34.020.000.000
AKBANK 30.200.000.000
TURKCELL 26.510.000.000
KOC HOLDING 24.927.877.340
IS BANKASI (C) 23.264.844.900
TURK TELEKOM 21.560.000.000
ENKA INSAAT 20.640.000.000
YAPI VE KREDI BANK. 19.300.910.880
SABANCI HOLDING 18.975.757.200
T. HALK BANKASI 18.312.500.000
ANADOLU EFES 14.921.052.627
BIM MAGAZALAR 14.906.760.000
COCA COLA ICECEK 12.769.413.256
TUPRAS 11.694.576.640
VAKIFLAR BANKASI 11.525.000.000
EMLAK KONUT GMYO 10.830.000.000
EREGLI DEMIR CELIK 10.430.000.000
TURK HAVA YOLLARI 9.232.200.000
ARCELIK 9.054.757.947
FORD OTOSAN 8.807.841.000DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Egemen Bağış için takipsizlik kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Egemen Bağış'ın Gazeteci Metehan Demir ile yaptığı telefon görüşmesinde "İslam dinini açıkça aşağıladığı" iddiasıyla CHP milletvekili Mahmut Tanal tarafından yapılan suç duyurusu üzerine yürüttüğü soruşturmada AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış hakkında "kovuşturmaya yer olmadığına" karar verdi. Karar gerekçesinde, dinlemenin usulsüz yapıldığı ve konuşmaların iki kişi arasında geçtiği, topluma mal edilemeyeceği gibi savlar ileri sürüldü.
Bu kararı okuyunca aklıma Fazıl Say geldi.
Fazıl Say, Twitter’da yayınladığı bir mesaj nedeniyle "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenenDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ZAFER'İN KOL SAATİNİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ....
“Kadın gençliğinde randevu evinde çalışmış, yaşlanınca da kendi randevu evini kurup, çalıştırmış. Bu arada semt Kilisesine her ay yüklü bağış yapmış.
Bir gün Kadın, Papaza sormuş;
‘Papaz Efendi, ömrüm boyunca hayat kadını olarak çalıştım, ev işlettim. Ama bu arada Kiliseye de bağışlar yaptım. Benim durumum nedir? Günahlarım affolunur mu?’
Papaz uzunca bir süre düşündükten sonra şunları söylemiş;
‘Madam, yaptığınız yardımlar, işlediğiniz günahları götürdü. Sıfıra sıfır, elde var sıfır. Bir tek yıllarca s*kildiğiniz sizin yanınıza kâr kaldı’…”DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
90 üzeri kalırsa ilk hedef 92radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz SAF lık yapmak için denemelik aldım ilk seans 89 danDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bugün bir tur döndüm abi yeter.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin VKGYO kıpraşıo gükoMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi endeks kağıtlarından iyi olan gözüne kestirdiğin ne var ..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin VKGYO kıpraşıo gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün bir tur döndüm abi yeter.
tavan olmak üzereDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yomu gözüne kestirdiğin radyolog abiiiiiii ...Mevlana der ki;
Yorum
-
günaydın bol kazançlar..Mevlana der ki;
Yorum
-
Best buy’in, bimeks’i satin almak icin harekete gectigi one suruldu,bimeks: Gorusme yapmadik - hurr
hurriyet gazetesi internet sitesinde yayinlanan habere gore; 2011 yilindaki turkiye’den cikma karari alan abd’li teknoloji zinciri best buy’in, bimeks’i satin almak icin harekete gectigi one suruluyor.
Sektor yetkililerinden aldigimiz bilgilere gore bimeks ile anlasmak icin harekete gecen best buy, sirketin tamamini satin almayi hedefliyor. Ancak satin alma anlasmasindaki ilerleyisi bimeks’in franchise bayileri yavaslatiyor. Bimeks’in elinde bulunan 126 magazanin yaklasik 50 tanesi franchise. Bu da best buy’in bimeks’i satin almasi durumunda, franchise bayilerin hepsiyle tek tek anlasmasi gerektigini gosteriyor. Bimeks yetkilileri ise best buy ile herhangi bir gorusme yapmadiklarini ifade etti.
Sozkonusu habere asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26374163.aspDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum