Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şu aslanı bir tavanlat abiii ::
))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
milleti ütkütüp kaldıracak abi :radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPALA vermeye başladı
bakalaım 725XX civarı duracakmı
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
tabi benim işime öle geliyo bu paldır sağı solu belli olmaz ::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
742 ye düşürdümradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYONCA 749 ve üzeri kapamalı
yoksa öpülür ortalık

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
25 fazla gelir. 1 tane lazım banaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaze bittii
güko 25 var

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster25 fazla gelir. 1 tane lazım bana
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 nisanda endeks sorduydu. Ne halde merak ettim.?
güko
sataşma var
gle ortaya çık
Yorum
Yorum