Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ZEYBEKÇİ: KURUN DAHA NORMAL SEVİYEYE İNMESİNİ UMUYORUZ-CNBCE
ZEYBEKCİ: DIŞ TİCARET AÇISINDAN KURDA YÜKSELİŞİN OLUMLU YANI DA BULUNUYOR
bu açıklamalardan sonra dolarıs 2.50 bulur
borsa 60.000 gelir :))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
tüpraş ben böyle gördüm burdan aşağıya zor verirler gibi
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Ozellikle PLATODAN gelen arkadaslara seslenmek istiyorum..
1-Bu Forum, yani KEYBORSA forumu Sevgili SiMURG kardesimizin kendi maasi ile kurdugu ve devam ettirmeye calistigi bir forumdur.
Burada yazan ve cizenlerin MADDi katkisi olmadan FORUM hayatina devam edemiyecek durumdadir.
Yapacaginiz bagislar ile bu Forum hayatta kalmaya devam edecektir.
Yapacaginiz bagislar da forumun ana sayfasinda taa en basta sayin simurg tarafindan ilan edilmektedir.
Pazartesi aksamindan itibaren benim de adimi goreceksiniz orada.
Bu nedenle bilmenizi isterim, yapabileceginiz bir katki varsa da 20/30/50/100 TL her ne kadar ise klutfen esirgemeyin sizlerden rica ederim.
2-Bir digger konu, bu Topik ilkokul 1 ci siniftaki borsacilarin yeri degildir.
Bu nedenle, BiLGi PAYLASIMLARINIZI SONUNA KADAR OKUMAYA HAZIRIZ, ANCAK , "bitmis de bikmis da, batmis da dese" okuyun ama kendi bildiginizi yapin, tarzindan vazgecin.
Bu topikde yazan cizenler ve OKUYANLAR bu mertebenin cok cok uzerindeler.
3-Yapacaginiz bagislar Keyborsanin Ana sayfasindan sayin Simurg tarafindan ilan edilmektedir.
Bu nedenle de herkese ve hepimize ACIKTIR.
Allah elini cebine atandan, imkani olupda bu foruma maddi destek verenden razi olsun.
2014 yilinda simdilik 2 uye kardesimiz bagista bulunmuslar. Badapin ve Beyabi, onlara SiMURG Adina pesinen tesekkur ederim.
4-Neden boyle yaziyorum? Bakin yazdiginiz Topikin Adina? BaBo ve Kuzudan esintiler..
Bu forum ve maddi olanaklar YA DA OLANAKSIZLIKLAR hakkinda sozune guvendiginiz Ayhan53 , Guzu ve Stahdan da bilgi alabilirsiniz..
Anlayisiniz icin simdiden tesekkur ederim.
(Onemli not;Guzu Ne Yokdan yaziyor ben de Kanadadan ve sizlerden 6/7 saat gerideyiz. Su anda sizde Sabah 3 bizde aksam 9 zannetmeyin ki sizlerin gidisinizi bekledim bu yazi icin. Sayin Simurg ve bu forumdan 10 larcasi ile gercek hayatta da tanistim. Bu yazimda ve yukaridaki ricam da samimiyim.)
Selam ve sevgilerimle,
bugün itibariyle destek veren arkadaşlar
Destek veren üyelerimiz
1.badapin
2.beyabi
3.boş
4.bıkmışbroker
5.ayhan53
6. Emci
7.celikay
8.titanp4
9.manaw
10.aliev
11.meto15
12.stefano
13.wınvob
14. selam
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
sabah 4.80 den verdiğim tsporları geri alam mı abi :)
Mevlana der ki;
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum