73000 de görülmüş işte
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ostim alasım geliyo endek düşer ken tavan tavan gidiyodu tarih tekerrür edermi ::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterostim alasım geliyo endek düşer ken tavan tavan gidiyodu tarih tekerrür edermi ::
alda bakalım nasıl oluyor
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
-
ABD'deki konut balonu ve patlamasını önceden tahmin eden ekonomist Nouriel Roubini, şimdi de 18 ülkedeki konut piyasasının iflasa karşı kırılgan olmasıyla birlikte, küresel boyutlarda bir konut piyasası krizinin yaklaşmakta olduğunu söylüyor.
ABD'deki konut balonu ve patlamasını önceden tahmin eden ekonomist Nouriel Roubini, şimdi de 18 ülkedeki konut piyasasının iflasa karşı kırılgan olmasıyla birlikte, küresel boyutlarda bir konut piyasası krizinin yaklaşmakta olduğunu söylüyor. Roubini'nin aşırı ısınma gördüğü piyasalar arasında Türkiye de var. New York Üniversitesi ekonomi profesörlerinden Roubini, Project Syndicate'te kaleme aldığı makalesinde, Asya, Avrupa ve diğer gelişen piyasalarda doğrudan balonlar olmasa bile, "köpüklenme sinyalleri" olduğunu yazdı.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
sen rastgele değince; oltayı alıp balığa çıkasım geldiahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydın arkadaslar, rastgele
Yorum
-
günaydın arkadaşlarMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
aldım 3.81 den bakalım ne olacak abi.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralda bakalım nasıl oluyor

Mevlana der ki;
Yorum

Yorum